fbq
Ulkomaat
09.12.2022 17:43
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: All Over Press
Jennifer Lawrence
Tunnistatko Oscar-voittajaa? Jennifer Lawrence köpötteli homssuisena Manhattanilla - paparazzikuvat!
Ulkomaat
09.12.2022 17:43
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: All Over Press

Jennifer Lawrence, 32, on yksi aikamme suurimmista nuorista näyttelijöistä.

Jenniferin läpimurtona pidetään hänen päärooliaan Sundancen elokuvafestivaalilla palkitussa Winter's Bone -elokuvassa. Hän on tuttu lukuisista kassamagneeteista, kuten Nälkäpeli-saagasta ja X-Meneista.

Jennifer voitti elokuvamaailman kunnioitetuimman palkinnon, Oscar-pystin, vuoden 2012 elokuvasta Unelmien pelikirja, jota hän tähditti Bradley Cooperin kanssa. Jennifer on toisiksi nuorin näyttelijä, joka on koskaan voittanut parhaan naispääosan palkinnon.

Lue myös: Kääk, Jennifer Lawrence otti Oscar-gaalasta kaiken ilon irti: pelleili punaisella matolla, loikki penkkien yli ja lipitti viiniä – katso kuvat!

Jennifer Lawrence
Jennifer voitti Oscarin vuonna 2013.

Tuoreissa paparazzikuvissa voi kuitenkin nähdä, kuinka säkenöivä Oscar-voittaja sulautuu newyorkilaiseen ihmismassaan kuin kuka tahansa muukin.

Kuvissa Jennifer on vetänyt oranssinruskean pipon syvälle päähänsä. Yllään hänellä on trendikkään ylisuuri ruskea takki ja hartialla roikkuu teddykarvalaukku. 

New Yorkin lämpötilat ovat parhaillaan alle kymmentä astetta. Jenniferin kenkävalinta onkin hämmentävä, sillä hän on yhdistänyt muuten lämpimään asuun avoimet ballerinat.

Lue myös: Auts, Javier Bardem jäi nolosti kiinni Jennifer Lawrencen rintojen tuijottelusta - mutta on kaula-aukkokin melkoinen, kuvat!

Jennifer Lawrence
Jenniferin jalat saattavat palella.
Jennifer Lawrence
Tunnistaisitko Hollywood-tähteä, jos hän kävelisi kadulla vastaan?

Jennifer on tänä vuonna nähty yhdessä elokuvassa. Causeway-draama on saanut kriitikoilta positiivisia arvioita. Ensi vuonna hän tähdittää kesällä ensi-iltansa saavaa No Hard Feelings -draamakomediaa.

Jennifer ja hänen puolisonsa Cooke Maroney saivat esikoislapsensa tämän vuoden alussa.

Lue myös: Esikoinen syntyi! Jennifer Lawrencen äitiyttä ympyröi mysteeri: edes lapsen sukupuoli ei ole tiedossa

Don't Look Up
Jennifer nähtiin viime vuonna ilmestyneessä, mielipiteet jakaneessa Don't Look Up -elokuvassa, jota hän tähditti Leonardo DiCaprion, Meryl Streepin, Timothée Chalametin ja Cate Blanchettin kanssa.