fbq
Ulkomaat
15.03.2023 21:30
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: All Over Press
Tom Cruise
Tom Cruise jätti Oscar-gaalan väliin - hytisi napapiirillä!
Ulkomaat
15.03.2023 21:30
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: All Over Press

Elokuvamaailman arvostetuin palkintojuhla eli Oscar-gaala nähtiin Suomen aikaa sunnuntain ja maanantain (13.3.) välisenä yönä.

Palkintogaalassa pokaaleja rohmusi Everything Everywhere All at Once, joka pokkasi myös parhaan elokuvan pystin. Parhaan elokuvan Oscarista ehdolla oli myös kassamagneetti Top Gun: Maverick, mutta katsojien yllätykseksi leffaa tähdittänyttä Tom Cruisea ei näkynyt mailla halmeilla.

The Sun kertoo Tomin jättäneen väliin ikuisesta auringostaan tunnetun Kalifornian-visiitin ja viettäneensä Oscar-illan napapiirillä hytisten.

Lue myös: Tuoreet kuvat Tom Cruisesta – charmikas 60-vuotias!

Tom Cruise
Moikka, Oscar-väki! Tomppa lähti lumisempiin maisemiin.

Tomille kerrotaan tarjoutuneen mahdollisuus hypätä yksityiskoneeseen ja viilettää Italiasta La-La-Landiin viettämään elokuvamaailman suurinta iltaa, jossa Top Gun: Maverick oli ehdolla peräti kuudesta Oscarista. Tom ei kuitenkaan tarttunut tilaisuuteen, vaan lensi Norjan omistamille Huippuvuorille, saaristoon Pohjoisella jäämerellä. 

Jääkarhujen asuttamilla Huippuvuorilla Tom kuvaa Mission Impossible -elokuvasarjan kahdeksatta osaa ohjaaja Chris McQuarrien kanssa.

Lue myös: Tom Cruisen pyöristyneet posket hämmentävät jälleen - Kävikö tähti täyttämässä kasvojaan kirurgin veitsen alla? Katso kuvat!

Lähteiden mukaan Tom ei myöskään varsinaisesti ole Oscar-gaalan suurin fani.

- Tom tietää, miten nämä asiat tuppaavat menemään. Hän jatkaa mieluummin sen tekemistä, missä on hyvä, eli tekee mahtavia elokuvia, joita miljoonat haluavat nähdä, kuin istuu yleisössä taputtamassa ja hymyilemässä kameroille, lähde kommentoi The Sunille.

Top Gun voitti lopulta vain yhden Oscarin, joka myönnettiin parhaasta äänestä.

Lue myös: Tom Cruise raivona kuvauksissa - turvamiehen moka maksoi maltaita tähdelle!

Jääkarhu
Norjalle kuuluvilla Huippuvuorilla asustelee paljon jääkarhuja.