fbq
Ulkomaat
02.08.2022 12:57
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: All Over Press
Vin Diesel
Arthit Duangsri, 38, luulee näyttävänsä Vin Dieseliltä - ei näytä
Ulkomaat
02.08.2022 12:57
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: All Over Press

Arthit Duangsri, 38, on omistanut elämänsä toimintasankari Vin Dieselin kaksoisolentona olemiselle. Thaimaalainen oli ennen pitkähiuksinen bändin taustatanssija. Hän sitoi kerran esitystä varten hiuksensa taakse poninhännälle ja sai kuulla kasvonpiirteidensä muistuttavan Viniä.

- Olin haltioissani, sillä olin jo silloin hänen suuri faninsa. Se oli elämäni käännekohta, Arthit taustoittaa kaksoisolennoksi ryhtymistään somevideolla.

Siitä se idea sitten lähti.

Arthit on nykyään kalju ja lihaksikas - kuten Vin.

vin diesel
Tältä näyttää oikea Vin Diesel.

Arthit on tehnyt vuosikausia kovaa työtä lihaksikkaan vartalonsa eteen. Puntteja jatkuvasti nosteleva mies noudattaa proteiinipitoista ruokavaliota säilyttääkseen lihaksikkaan olemuksensa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SgfollowsAll (@sgfollowsall)

Arhit kertoo videohaastattelussa ajelevansa autolla ympäriinsä sonnustautuneena Vin Dieselin Hurjapäät - Fast and Furious -elokuvien hahmoksi, Dominic Torettoksi. Ihmiset haluavat usein ottaa Vinin kaksoisolennon kanssa yhteiskuvia.

Lue myös: Mitä tapahtui Vin Dieselille? Toimintasankaria ei ole tunnistaa tuoreissa kuvissa!

vin diesel, paul walker
Vin Diesel ja Paul Walker ensimmäisessä Hurjapäät-elokuvassa vuonna 2001.

Arhitilla on leipätyö IT-kaupassa, mutta sen jälkeen kun hänestä tuli viraali-ilmiö Vininä, häntä on pyydetty esiintymään erilaisiin tapahtumiin.

Arthit toivoo, että voisi joskus tavata suuren idolinsa, oikean Vin Dieselin. Jos näin kävisi, mies antaisi idolilleen ison halauksen ja kertoisi rakastavansa tätä.