fbq
Ulkomaat
10.02.2023 09:05
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: All Over Press ja Instagram
chiara

Tarkoituskin hätkähdyttää! Muoti-ikoni Chiara Ferragni alastonmekossa hyvän asian puolesta

Ulkomaat
10.02.2023 09:05
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: All Over Press ja Instagram

Maailman suosituimpiin muotibloggaajiin kuuluva tyyli-ikoni ja muotisuunnittelija Chiara Ferragni, 35, esiintyi kantaaottavassa mekossa musiikkifestivaaleilla Italiassa (7.2.).

Italialainen Chiara Ferragni oli valinnut gaala-asunsa muistuttamaan tarunhohtoista Eevaa, jota käsitellään Raamatussa Aatamin puolisona ja maailman ensimmäisenä naisena. Asun tarkoitus oli palauttaa huomio kaikkien, mutta erityisesti naisten oikeuksiin ja vartaloihin, ilman häpeää.

Muoti-ikonilla on Instagramissa lähes 29 miljoonaa seuraajaa. Chiara myös kertoo mekon tarinan omalla sometilillään.

Chiaran lihanvärinen asu kantaa nimeä Häpeämätön mekko ja sen on kehitellyt muotisuunnittelija ja Diorin luova johtaja Maria Grazia Chiuri.

Lue myös: Jösses, miten ökyt somehäät! Italialainen muoti-ikoni Chiara Ferragni avioitui räppärirakkaansa kanssa satumaisissa puitteissa, joissa ei rahaa säästelty - katso kuvat!

chiara
chiara

Muotisuunnittelija Maria Grazia Chiuri kertoo Instagramissa, että alastomuus on erittäin vahva symboli sekä vahvuudesta että haavoittuvuudesta.

- Suunniteltu mekko kunnioittaa naisten vartalon kauneutta aikana, jolloin joissakin maailman maissa heidän lisääntymisoikeutensa ovat uhattuna, heiltä viedään opiskelu- ja työvapaus, heidän oikeutensa rauhaan. Elämä on sodan tallaama, Maria kirjoittaa vapaasti suomennettuna somessa.

Chiara avioitui räppäri Fedezin, 33, kanssa vuonna 2018. Kaksikko lukeutuu yhdeksi Italian seuratuimmista pareista.