fbq
Ulkomaat
05.05.2022 07:00
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: AOP
melissa gilbert
Tältä Pieni talo preerialla -sarjan Ingallsin Laura näyttää nykyään - jätti botoxin ja kauneusleikkaukset
Ulkomaat
05.05.2022 07:00
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: AOP

Pieni talo preerialla -sarja teki Melissa Gilbertistä tähden vain 9-vuotiaana. Melissa näytteli sarjassa uudisraivaajaperheen villikkotyttöä, Laura Ingalls Wilderia. Sarjaa tehtiin vuodesta 1974 vuoteen 1983 ja siitä tuli suosittu myös Suomessa.

melissa gilbert
Pieni talo preerialla teki Melissasta lapsitähden.

Sittemmin Melissa jatkoi näyttelemistä. Hän sai rooleja televisiosta sekä elokuvista.

Nykyään 57-vuotias Melissa on kertonut kokeneensa hurjia ulkonäköpaineita varttuessaan kameroiden edessä. Hän koki, että hänen täytyisi pysyä nuorekkaana, vaikka ikää karttui. Niinpä Melissa turvautui takavuosina botoxiin ja kauneusleikkauksiin.

melissa gilbert
Melissa vuonna 2009.

Ulkonäköpaineet kuitenkin karisivat, kun Melissa kävi läpi keski-iän kriisin. Melissa kertoo havahtuneensa siihen, ettei hän ollut onnellinen omassa kehossaan.

- Mielenmaisemani oli: "Sinun täytyy pysyä hoikkana. Sinun täytyy edustaa oikeissa paikoissa, pitää oikeita kenkiä ja ajaa oikeaa autoa". Kaikki ulkoa tulevat voimat vaikuttivat minuun, mutta se ei koskaan tuntunut oikealta, Melissa kertoo tuoreessa People-lehden haastattelussa.

Melissa on jakanut itsestään tuoreita kuvia sometililleen. Hän julkaisee tässä kuussa kirjan, jossa hän palaa Pieni talo preerialla -kokemuksiinsa.

Sittemmin Melissa on jättänyt kauneusleikkaukset ja botoxin. Hän meni naimisiin Timothy Busfieldin, 64, kanssa vuonna 2013. Pari muutti Michiganiin ja Melissa nautti "tavan tallaajan elämästä".

- Leikkasin hiukseni ja lopetin botoxin ja kaikki sellaiset jutut, Melissa summaa.

- Yritin liian kovasti sopia sellaiseen muottiin, mitä joku muu halusi. Nyt olen lopultakin onnellinen omissa nahoissani. Olen niin kiitollinen, helpottunut ja niin paljon onnellisempi, Melissa hekumoi haastattelussa.

Melissa rakastui luonnossa liikkumiseen yhdessä miehensä kanssa. Pariskunta nauttii luonnossa samoilusta Catskillvuorilla, jotka sijaitsevat New Yorkin osavaltiossa. Kaksikolla on siellä mökki.

Avioliitto on Melissalle kolmas. Hänellä on 33- ja 26-vuotiaat pojat edellisistä suhteistaan.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »