fbq
Ulkomaat
27.01.2022 13:45
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: All Over Press
Christian Eriksen ja Sabrina-tyttöystävä
Sydämenpysähdyksestä toipuva Christian Eriksen saa tukea Sabrina-rakkaaltaan: "Meillä on yhteinen trauma"
Ulkomaat
27.01.2022 13:45
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: All Over Press

Tanskan suurin jalkapallotähti Christian Eriksen, 29, sai viime vuonna sydämenpysähdyksen kesken EM-ottelua Suomea vastaan.

12. päivä kesäkuuta tapahtuneen kohtauksen seurauksena Christian oli teknisesti kuollut viiden minuutin ajan. Joukkuekavereiden ja hoitohenkilökunnan ripeä toiminta pelasti jalkapalloilijan hengen, ja hänet saatiin elvytettyä defibrillaattorilla. 

Kohtauksen jälkeen Christianille asennettiin rytmihäiriötahdistin, ja hän on vaikuttanut toipuneensa hyvin.

Jalkapallotähden ja Sabrina Kvist Jensenin perheeseen kuuluu kaksi lasta, 1-vuotias tytär sekä vuonna 2018 syntynyt Alfred-poika. Pari on pitänyt yhtä jo kymmenen vuotta.

Christian on nyt päivitellyt kuulumisiaan tanskalaiselle yleisradiolle DR:lle. Tämä on ensimmäinen haastattelu, jonka hän on antanut sydämenpysähdyksen jälkeen.

Lue myös: Christian Eriksen taas jaloillaan! Tanskalainen jalkapallotähti toipuu sydämenpysähdyksestä - paparazzikuvat julki!

Yhteinen trauma

Jalkapalloilija kertoo vointinsa kohentuneen mutta arjen olevan edelleen ajoittain haasteellista. Lasten kanssa leikkiminen Odense-kodissa tuntui yhtäkkiä turvattomalta.

- Jopa olohuoneessa juoksentelu Alfredin kanssa sai minut murehtimaan. Voinko tehdä näin? Soittelin lääkäreille jatkuvasti ja kyselin, mitä kaikkea saan tehdä, Christian toteaa haastattelussa.

Lue myös: Espanjan prinsessa Cristina ja Iñaki-puoliso: Shokkiero! Taustalla pettämiskohu ja paljastavat paparazzikuvat

Sabrina ei halunnut seurata jalkapallon EM-kisoja rakkaansa kohtauksen jälkeen, mutta hän on antanut siunauksensa Christianille tehdä paluun Tanskan maajoukkueeseen. Mies nähdään toivottavasti siis vielä jatkossa EM- ja MM-kisoissa.

- Jos Sabrina olisi sanonut urani olevan ohi, ja ettei hän enää halua minun palaavan jalkapallokentälle, olisi se ollut epämukavampi tilanne.

- Onhan meillä yhteinen trauma 12.6. päivän tapahtumista. Mutta sen jälkeen olemme rakentaneet yhteistä luottamusta. Sabrina luottaa siihen, että kun lähden treeneihin, niin tulen sieltä myös takaisin, Christian sanoo.

Christian Eriksen
Paparazzit ikuistivat perheen shoppailureissun viime syksynä.
Tilaa Seiskan uutiskirje! »