fbq
Ulkomaat
28.09.2022 22:00
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: All Over Press, Instagram
Rihanna
Super Bowlin pääesiintyjä paljastui! Hiljaiseloa viettänyt megatähti tekee näyttävän paluun
Ulkomaat
28.09.2022 22:00
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: All Over Press, Instagram

Amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigan Super Bowl -ottelu taistellaan jälleen ensi talvena. Pelin puoliaikashow on yksi tapahtuman odotetuimmista hetkistä.

Super Bowl -loppuottelun puoliaikashow'ta seuraavat vuosittain miljoonat silmäparit. NFL:n mukaan viime vuoden spektaakkelilla oli hurjat 120 miljoonaa katsojaa. Lavalla 14 minuuttisen esityksen vetivät Dr Dre, Eminem, Snoop Dogg, Mary J. Blige ja Kendrick Lamar.

Lue myös: Rihanna synnytti pojan! Katso kuvat kaunottaren ikonisista raskaustyyleistä

Nyt helmikuussa nähtävän puoliaikashow'n pääesiintyjä on paljastunut. Lavalle astelee musiikillista hiljaiseloa viettänyt Rihanna

Megatähti julkaisi vihjailevan kuvan Instagram-tilillään, jossa hän pitelee kädessään amerikkalaista jalkapalloa. Laulajan fanit arvasivat heti kättelystä, mihin kuva viittaa ja villiintyivät oitis otoksen kommenttikentässä. Rihanna julkaisi saman kuvan myös Twitter-tilillään.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Lue myös: Rihanna on nyt maailman rikkain naismuusikko - Madonna kaukana takana

Samaan aikaan sunnuntaina (25.9.) NFL julkaisi tiedotteen, jossa Rihannan osallistuminen loppuottelun odotettuun puoliaikashow'hun varmistettiin.

Rihanna ei ole julkaissut uutta musiikkia sitten vuoden 2016. Esikoislapsensa toukokuussa saanut Rihanna on keskittynyt viime vuosina lähinnä meikkimerkkinsä mainostamiseen ja kehittämiseen. Myöhemmin hän on tuonut markkinoille myös oman alusvaatemerkin.

Rihannaa on pyydetty esiintymään puoliaikashow'hun ennenkin, mutta vasta nyt artisti suostui kutsuun.

Viime vuoden kesällä Rihanna julistettiin maailman rikkaimmaksi naismuusikoksi. Hänen tunnetuimpia hittejään ovat muun muassa Umbrella, Only Girl in the World ja S.O.S.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Tilaa Seiskan uutiskirje! »