fbq
Ulkomaat
20.01.2022 08:30
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Seiskan toimitus
Adam Rippon ja Jussi-Pekka Kajaala
Salahäät! Olympiamitalisti Adam Rippon meni naimisiin suomalaisrakkaansa kanssa!
Ulkomaat
20.01.2022 08:30
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Seiskan toimitus

Yhdysvaltalainen taitoluistelijatähti Adam Rippon paljastaa menneensä naimisiin suomalaisen kiinteistönvälittäjärakkaansa Jussi-Pekka Kajaalan kanssa. Asia käy ilmi Adamin tuoreesta Instagram-kuvasta, jossa hän poseeraa kultansa kanssa.

Ihastuttavassa yhteiskuvassa pariskunta poseeraa iloisina toistensa läheisyydessä. Mukana heillä on myös kaksikon lemmikkikoira Tony. Kuvatekstissä Adam paljastaa yksityiskohtia häistä.

- Yllätys! Olemme naimisissa. Eräänä iltapäivänä JP ja minä katsoimme toisiamme ja sanoimme erittäin klassisen ja romanttisen lauseen ”mennään vaan ja tehdään se nyt”. Joten niin me teimme, hän kirjoittaa.

Adam paljastaa seremoniassa olleen ”vain me kolme”, viitaten rakkaaseen sekä heidän koiraansa. Lisäksi kuvatekstistä paljastuu, että pari meni naimisiin uudenvuodenaattona.

Kuvan kommenttikenttä on täyttynyt onnitteluista, ja julkaisu on kerännyt 12 tunnissa yli 100 000 tykkäystä.

Toiveet toteutuivat

Jussi-Pekkakin kertoi ilouutisesta omalla Instagram-tilillään. Hän oli liittänyt julkaisuun myös videon, jossa he ovat Adamin kanssa automatkalla. Jussi-Pekka paljastaa kuvatekstissä, että video on kuvattu heidän hääpäivänään.

Hän myös kertoo pienimuotoisen hääseremonian olleen juuri sellainen, mitä pariskunta oli halunnut.

Adamin ja Jussi-Pekan naimisiinmenosta on uutisoitu ulkomaan mediassakin. Muun mussa TMZ ja Page Six kertovat asiasta omilla sivuillaan.

Taitoluistelijatähti ja kiinteistönvälittäjä alkoivat tapailemaan vuonna 2018 löydettyään toisensa treffisovelluksen kautta.

Samana vuonna Adam voitti talviolympialaisissa pronssimitalin. Hänestä tuli ensimmäinen avoimesti homoseksuaali yhdysvaltalaisurheilija, joka on napannut itselleen olympiamitalin.

Kihloihin Adam ja Jussi-Pekka menivät vuoden 2021 alussa.

Lue myös: Yhdysvaltalainen olympiamitalisti Adam Rippon ja suomalainen kiinteistövälittäjä Jussi-Pekka Kajaala: yllätyskihlat!