fbq
Ulkomaat
28.01.2022 06:46
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press ja Getty Images
Spears
Raju riita puukosta! Britney Spears tulistui pikkusiskonsa Jamien paljastuskirjasta
Ulkomaat
28.01.2022 06:46
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press ja Getty Images

Laulaja Britney Spears, 40, vapautui isänsä Jamie Spearsin holhouksesta 13 vuoden jälkeen viime marraskuussa. Pitkään jatkuneen taistelun jälkeen Britney ei ole säästellyt sanojaan puhuessaan perheestään. Etenkin pikkusisko Jamie Lynn, 30, on ollut Britneyn raivon kohteena tämän julkaistua Things I Should Have Said -elämäkertansa viime viikolla. Kirjassa käsitellään paljon Britneyn elämää ja haasteita.

Lue myös: Britney Spearsin sisar Jamie Lee itkuisena tv-haastattelussa - välit katkesivat holhousjupakan jälkeen: "En tiedä, miksi olemme tässä tilanteessa nyt"

Jamie kertoo kirjassaan Britneyn käyttäytyneen vainoharhaisesti ja epävakaasti ennen holhoustaan. Erityisen oudosti hän käyttäytyi avioiduttuaan lapsuudenystävänsä Jason Alexanderin kanssa vuonna 2004. Pika-avioliitto mitätöitiin 55 tunnin jälkeen. Jamie kertoo Britneyn ottaneen keittiöstä suuren veitsen, kertoneen olevansa peloissaan ja vieneen Jamien tämän huoneeseen ja lukinneen ovet. Jamie oli tuolloin 12-vuotias.

– Britney laittoi veitsen yöpöydän laatikkoon ja toisti: ”Olen peloissani.” Hän halusi minun nukkuvan vieressään. Tiesin jonkin olevan pahasti pielessä, mutta olin täysin voimaton tekemään mitään, Jamie kertoo kirjassaan.

spears
Spearsien perhekuva vuodelta 2003: Jamie, Bryan, Jamie-Lynn, Britney ja Lynne.

Rajuja purkauksia

Britney on kommentoinut sisarensa kirjaa sosiaalisessa mediassa. Etenkin keittiöveitseen liittyvä tarina on saanut laulajan sanaisen arkun aukeamaan. Laulajan mukaan hän ei ollut sisarensa kanssa juurikaan tekemisissä ennen holhoustaan tai sen aikana.

Lue myös: Britney Spears paljasteli jälleen – nämä peppukuvat keräsivät yli miljoona tykkäystä

– Sisareni kertoo minun käyttäytyneen holtittomasti. Jamie Lynn ei ollut juurikaan lähelläni 15 vuotta sitten. Miksi hän puhuisi asiasta, ellei haluaisi myydä kirjaansa kustannuksellani? Jamie Lynn, onnea, olet saavuttanut alhaisuuden uuden asteen. En ole koskaan ollut lähelläsi veitsi kädessä enkä koskaan edes ajattelisi tekeväni niin, Britney puolustautui.

Jamie Lynn on yrittänyt vastata sisarensa kirjoituksiin mahdollisimman diplomaattisesti.

– En halua draamaa, mutta kerron oman totuuteni parantaakseni omat traumani voidakseni sulkea tämän kappaleen elämässäni ja siirtyäkseni elämässäni eteenpäin. Toivottavasti sisareni pystyisi samaan, hän kirjoitti omilla some-tileillään.

Jamie kertoi perheenjäsentensä saaneen tappouhkauksia Britneyn ihailijoilta.

– On vaikeaa selittää vanhimmalle tyttärelleni, miksi perheemme saa tappouhkauksia. Jos sisareni voisi kertoa totuuden, se voisi lopettaa tämän uhkailun.

kirja
Jamie Lynn Spears on sanonut, ettei hänen kirjansa kerro Britneystä. 240-sivuisessa kirjassa Britney mainitaan nimeltä 192 kertaa. Sana sisar esiintyy kirjassa 156 kertaa.
Tilaa Seiskan uutiskirje! »