fbq
Ulkomaat
24.01.2022 22:00
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: AOP
marilyn manson
Raiskaus tallentui musiikkivideolle? Evan Rachel Woodilta uusi syytös Marilyn Mansonia kohtaan
Ulkomaat
24.01.2022 22:00
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: AOP

Rokkari Marilyn Manson eli Brian Hugh päätyi viime vuonna isosti otsikoihin, kun hänen ex-kihlattunsa, näyttelijä Evan Rachel Wood syytti miestä vuosikausia jatkuneesta hyväksikäytöstä. Evan Rachelin ulostulon jälkeen myös liuta muita naisia on syyttänyt Mansonia seksuaalisesta ahdistelusta ja häirinnästä.

Lue myös: Marilyn Manson rypee skandaalin keskellä: rokkari fantasioi polttavansa pornotähden ja esitteli raiskaushuoneensa laulajalle!

HBO:lla julkaistavassa Phoenix Rising -nimisessä kaksiosaisessa dokumentissa käydään läpi Mansoniin kohdistuvia syytöksiä.

Evan Rachel Woodin ja Amy Bergin tekemässä dokumentissa käsitellään aikanaan kohauttanutta Marilynin Heart-Shaped Glasses -musiikkivideota. Vuonna 2007 kuvatussa musiikkivideossa on seksikohtaus, joka on aiheuttanut fanien keskuudessa spekulaatioita siitä, onko se aito vai näytelty tilanne.

Evan Rachel kertoo dokumentissaan suostuneensa ainoastaan näyteltyyn seksikohtaukseen. Kävi kuitenkin niin, että kesken kuvausten Marilyn kävi käsiksi naiseen ja yllättäen penetroitui tähän.

– Se oli hänen ensimmäinen rikoksensa minua kohtaan, Evan Rachel kertoo dokumentissa.

– Keskustelimme näytellystä seksistä ennen kuvauksia, mutta kun kamerat käynnistyivät, hän tunkeutui sisääni. En ollut antanut suostumustani siihen. En tuntenut oloani turvalliseksi. Kukaan ei ollut turvanani. Oli äärimmäisen traumaattista kuvata video. Minua oksetti sen jälkeen, ja näin kuinka myös kameraryhmällä oli epämukava olo. Kukaan ei kuitenkaan tiennyt mitä tapahtuneen suhteen pitäisi tehdä.

Evan Rachel Wood
Evan Rachel Wood tähdittää Westworld-sarjaa.

Kuvausten jälkeen Marilyn oli komentanut Evan Rachelia kuvailemaan haastatteluissa kuvauksia romanttisena ja upeana kokemuksena.

– En uskaltanut kertoa totuutta. En halunnut suututtaa Briania. Tämän jälkeen väkivalta minua kohtaan vain raaistui, Evan Rachel kertoo.

Marilynin edustajat eivät ole kommentoineet Woodin väitteitä musiikkivideon kuvauksista.

Lähde: Rolling Stone

Tilaa Seiskan uutiskirje! »