fbq
Ulkomaat
01.12.2022 17:30
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, All Over Press
Prinssi Harry
Prinssi Harryn eksä sai vauvan - Harryn kanssa!
Ulkomaat
01.12.2022 17:30
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, All Over Press

Prinssi Harryn ex-rakas Cressida Bonas on saanut lapsen.

Prinsessa Eugenie esitteli Harrylle Cressidan vuonna 2012, ja kaksikko alkoi seurustella. He olivat yhdessä kaksi vuotta, mutta pysyivät vuoden 2014 eron jälkeen ystävinä.

Erikoinen uutinen on nyt levinnyt kulovalkean tavoin. Cressidan lapsen isä on nimittäin Harry. Kyseessä on kuitenkin hänen aviomiehensä, kiinteistönvälittäjä Harry Wenworth-Stanley.

Heidän rakkaustarinansa on erityislaatuinen. Kiinteistönvälittäjä-Harry ja Cressida nimittäin seurustelivat jo ennen kuin Cressidan ja prinssi Harryn tiet kohtasivat. Liki heti eron jälkeen kipinä kiinteistönvälittäjään palasi. Tätä näkyä he ovat naimisissa ja saivat juuri esikoisensa. He eivät ole vielä paljastaneet lapsen nimeä tai sukupuolta.

Lue myös: Muistatko prinssi Harryn bile-exän? Chelsy Davy synnytti salavauvan - yllättävä yhteys Meghan Markleen

Prinssi Harry on todennäköisesti iloissaan uutisesta. Kuten sanottua, ex-pari on pysynyt hyvissä väleissä. Cressida esimerkiksi kutsuttiin prinssi Harryn ja Meghan Marklen häihin vuonna 2018.

Cressida ei ole puhunut julkisuudessa suhteestaan prinssin kanssa. Hän toivoisi, että hänet tunnettaisiin näyttelijättärenä ennemmin kuin "prinssi Harryn exänä". Tämän väitetään myös olevan syy ex-parin kahdeksan vuoden takaiseen eroon.

Lue myös: Prinssi Harryn Varamies-muistelmista hurja summa hyväntekeväisyyteen

White House Farm -sarjasta tuttu näyttelijätär ja kiinteistönvälittäjä menivät naimisiin heinäkuussa 2020. Häät olivat intiimit.

- En halua isoja häitä. Se ei ole meidän juttumme. Emme ole perinteisiä ihmisiä, vaikka Harry kosikin minua perinteisesti, Cressida puheli Hello Magazinelle ennen häitä.

Lue myös: Hovissa iso perheriita kuningattaren kuolinpäivänä! Harry raivostui Charlesille - syynä Meghan

Harry
Harry ja Cressida olivat yhdessä pari vuotta.
Tilaa Seiskan uutiskirje! »