fbq
Ulkomaat
22.09.2022 14:57
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: AOP
50 cent
Oikeusjupakka peniksen suurentamisesta! Suuttunut räppäri 50 Cent haastoi kauneuskirurgin oikeuteen
Ulkomaat
22.09.2022 14:57
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: AOP

Räppäri 50 Cent eli Curtis James Jackson III, 47, on tuohtunut valokuvansa käytöstä yhdysvaltalaisen, plastiikkakirurgisia palveluita tarjoavan kauneusklinikan mainonnassa.

Räppäri poseerasi vuonna 2020 yhdessä kauneuskirurgi Angela Koganin kanssa. Angela työskentelee Perfection Plastic Surgery -nimisessä firmassa sekä MedSpa-firmassa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angela Kogan (@angela_mk)

Angela on sittemmin käyttänyt yhteiskuvaa markkinoidakseen omia kauneuskirurgisia palveluitaan. Kuvaa on muun muassa käytetty sellaisen mainoksen yhteydessä, josta voi saada sellaisen käsityksen, että 50 Cent olisi käynyt suurentamassa penistään Angelan hyppysissä. Voit katsoa erikoisen mainoskuvan viihdesivusto TMZ:n sivuilta.

50 Cent on suivaantunut kuvansa käytöstä mainonnassa ja haastoi kuluneella viikolla Angelan ja tämän firmat oikeuteen.

Lue myös: Räppäri 50 Cent ja uskomaton kuubalaiskaunotar käänsivät katseita tamperelaisella ostarilla: suomalaisilta klassinen reaktio - katso kuvat

Räppärin oikeusasiakirjojen mukaan hän poseerasi kauneuskirurgin kanssa helmikuussa 2020, koska luuli tätä fanikseen.

50 Centin väitteiden mukaan yhteiskuvaa on sittemmin käytetty jatkuvasti Angelan töiden markkinoinnissa. Tänä syksynä kuva yhdistettiin mainonnassa peniksen suurennusleikkauspalveluiden markkinointiin. 50 Centin mukaan kuvan käyttö perättömässä yhteydessä tuo hänelle mainehaittaa.

50 Cent väittää, ettei ole itse käyttänyt mitään Angelan palveluita. Räppäri vaatii oikeusteitse Angelaa ja tämän firmoja lopettamaan hänen kuvallaan mainostamisen. Räppäri vaatii myös hyvityksiä kuvansa käytöstä ja mainosten aiheuttamasta mielipahasta.

Angelan asianajaja Darren Heitner vakuuttaa viihdesivusto TMZ:lle, että 50 Cent on hyödyntänyt Angelan palveluita. Asianajajan mukaan 50 Cent suostui plastiikkakirurgin kanssa yhteiskuvaan ja antoi luvan käyttää kuvaa markkinointitarkoituksiin sosiaalisessa mediassa.

Asianajajan mukaan 50 Centin ei tarvinnut maksaa hoidoista mitään, vaan hän kuittasi ne somenäkyvyyden takaavalla yhteiskuvalla.

Asianajaja ei kuitenkaan täsmentänyt sitä, millaisia kauneushoitoja 50 Cent on Angelalta mahdollisesti saanut.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »