fbq
Ulkomaat
12.01.2023 16:30
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, All Over Press
Tamara Falcó
Oho! Yllättävä maailmantähti kuhertelee Lapissa pettäjärakkaansa kanssa
Ulkomaat
12.01.2023 16:30
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, All Over Press

Lukuisat supertähdet David ja Victoria Beckhamista aina Kourtney Kardashianiin saakka ovat hehkuttaneet Suomen Lappia ihastuttavana ja rauhallisena matkakohteena, jossa alituiseen salamavalojen välkkeeseen tottuneet julkimot voivat hengähtää.

Myös megasuositun popparin Enrique Iglesiasin siskopuoli Tamara Falcó on löytänyt tiensä pohjoiseen. Tamara on aristokraattisukua, sillä hän on Griñósin markiisin Carlos Falcón ainoa lapsi. 

Tamara on tuttu lukuisista espanjalaisista tv-ohjelmista, ja hänellä on Intagramissa huimat 1,5 miljoonaa uskollista seuraajaa. Hän on yöpynyt bisnesmiesrakkaansa Iñigo Onieva Molasin kanssa Lapissa Jávri-ökyhotellissa.

Jávrissa yöpyminen köyhdyttää kuluttajaa huoneesta riippuen 2030-2360 euroa yöltä, ja minimissään vieraan on vietettävä luksusmajoituksessa kaksi yötä. Hinta sisältää huoneen lisäksi täyshoidon sekä erilaisia aktiviteetteja pilkkimisestä hiihtämiseen.

Lue myös: Jestas, hekin ovat olleet yhdessä! Muistatko nämä Hollywood-tähtien suhteet?

Tamara on lisännyt Instagram-sivulleen upeita kuvia, joissa hän ja Iñigo kuhertelevat lumisissa maisemissa.

- Vietimme muutaman upean päivän Ivalossa! Yritimme nähdä revontulia, emme onnistuneet, mutta lähdemme silti onnellisina hienojen muistojen kanssa. Koskematonta luontoa ja mukavuutta kuin omassa kodissa konsanaan, hän kirjoittaa julkaisussa vapaasti suomennettuna.

Lue myös: Söpöysvaroitus! Anna Kournikova ja Enrique Iglesias julkaisivat hellyttävät kuvat kaksosistaan – katso!

Mies törkypettäjä!

Tamaran ja Iñigon lemmenloman taustalla on runsaasti draamaa. Kaksikko nimittäin erosi, sillä Iñigo teki likaisen tempun ja petti rakastaan. Kaksikko kuitenkin palasi yllättäen yhteen, ja he suunnittelevat häitä lähitulevaisuudessa.

Iñigo lisäsi rakkausmatkalta omaan someensa lukuisia kuvia, ja hän kirjoittaa heidän olevan yhdessä maailman loppuun asti.

- Rakkaus voittaa, ja se on lopulta tuonut meidät tänne vaikeiden kuukausien jälkeen. Vastoin kaikkia odotuksia, rakkaus toisiamme kohtaan toi meidät takaisin yhteen. Kuten sanotaan, se mikä ei tapa, vahvistaa! Iñigo kirjoittaa vapaasti suomennettuna.

Lue myös: Tesla-miljonääri Elon Musk joutui antamaan periksi – lisääntyneet maailmantähdet suosivat erikoisia nimiä jälkikasvulleen