fbq
Ulkomaat
15.08.2022 18:30
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: AOP
carrie reighert
Muistatko vielä prinssi Harryn nakuiluskandaalin? Ex-strippari kaupittelee prinssin kohualushousuja hurjaan hintaan
Ulkomaat
15.08.2022 18:30
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: AOP

Prinssi Harry kohautti syksyllä 2012 riehaantumalla Las Vegasissa. Tuolloin 27-vuotias prinssi intoutui bilettämään villisti sviitissä yhdessä naisseuralaisten kanssa. Strippari Carrie Reichert kertoi kohuyön tapahtumista julkisuuteen tuoreeltaan. Carrie oli tuolloin 32-vuotias ja hän oli yksi prinssin seuraan kutsutuista kaunottarista.

Lue myös: Mikä vaivaa, prinssi Harry? Outo välikohtaus Meghan-vaimon kanssa - "Ei ole rakkautta"

Carrie on kertonut, että kun hän ja muut naiset saapuivat sviittiin, prinssi odotti siellä ilkosillaan.

– Hän oli soittavinaan kitaraa biljardikepillä. Hän huusi ”Tuokaa minulle hanska, aion esittää Michael Jacksonia”, Carrie on taustoittanut.

Carrie on kertonut nakuna kekkuloineen prinssin vaatineen kaikkia naisia riisuutumaan.

– Hän painautui ikkunaa vasten ja sanoi ”Katso minua Vegas! Tässä ovat kruununjalokivet!”, Carrie on kertonut Harryn kailottaneen ikkunassa.

Harry viittasi kruununjalokivet-termillä luovasti alapäähänsä.

prinssi harry
Brittilehdistö reposteli Harryn Las Vegasin kohuyöstä isoin otsikoin.

Carrie on kertonut viettäneensä Harryn kanssa kahden 20 minuuttia sviitin sängyssä.

– Suutelimme, hän oli alasti. Se ei ollu romanttista, pelkkää hauskanpitoa. Hän oli herrasmies, mutta todella kännissä, Carrie on kertonut.

prinssi harry
Carrie on harmitellut haastatteluissa sitä, että Harrysta on tullut tylsimys verrattuna nuoruusvuosiensa kohuihin. Tässä kuvassa Harry on 27-vuotias.

Säästi alushousut

Carrie, 43, on sittemmin jättänyt stripparin työt. Nyt hän on valmis myymään kymmenen vuotta säilömänsä prinssi Harryn kohuyön alushousut.

Prinssin Las Vegasissa käyttämien mustien alushousujen lähtöhinnaksi on asetettu huutokaupassa 10 000 dollaria. Carrie uskoo, että kuninkaallisten alushousujen hinta saattaa pompsahtaa jopa miljoonaan dollariin. Huutokauppa sulkeutuu syyskuun lopussa.

prinssi harry
Prinssi Harryn kohualushousut ovat herättäneet huutokauppaväen kiinnostuksen.

Harryn alushousuja kaupitellaan kuuluisalla strippiklubilla, Larry Flynt’s Hustler Clubilla, jossa Harryn kerrotaan viettäneen aikaa kohutulla Las Vegasin -reissullaan.

Tähän mennessä prinssin alushousuista on tarjottu 250 000 dollaria. Eräs strippiklubin omistaja teki tällä hetkellä voitolla olevan tarjouksen, viihdesivusto TMZ uutisoi.

Carrie kaupittelee huutokaupassa myös omia vaatteitaan, mekkoa ja uimapukua, joihin hän oli sonnustautunut kohdatessaan prinssin sviitissä.

Lue myös: Prinssi Harryn puheelle tyrmäys: "Kuin aprillipila"

prinssi harry
Carrie luovutti myyntiin Las Vegasin kohuyöstä tutut uimapukunsa, mekkonsa sekä prinssi Harryn alushousut.

Harry ei ole mukana alushousujensa huutokauppaamisessa. Kuitenkin osa alushousuista saatavista tuotoista on menossa Harryn ja vaimonsa Meghanin luotsaamalle Archewell-hyväntekeväisyysjärjestölle.
 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »