fbq
Ulkomaat
05.08.2022 22:00
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: All Over Press, Instagram
Maisie Williams
Mitä tapahtui Game of Thrones -näyttelijä Maisie Williamsille? Tekikö tähti britneyt?
Ulkomaat
05.08.2022 22:00
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: All Over Press, Instagram

Arya Starkia fantasiasarja Game of Thronesissa näytellyt Maisie Williams, 25, on muutanut ulkonäköään tiuhaan tahtiin viime kuukausien aikana.

Maisien viimeisimmässä Instagram-julkaisussa nainen näyttäytyy jälleen uudessa tyylissä. Vielä kesäkuussa näyttelijän päätä koristi lyhyt, pixie-tyylinen kampaus, mutta nyt pää on ajeltu lähes kokonaan kaljuksi.

Lue myös: Muistatko Game of Thronesin Aryan? Tältä näyttelijä Maisie Williams näyttää nykyään - muutti tyylinsä täysin

Piikkitukka muistuttaa erehdyttävästi laulaja Britney Spearsin vuosien takaista hiustyyliä. Britney sai vuonna 2007 hermoromahduksen, jonka seurauksena hän ajeli päänsä kaljuksi.

Maisien hiusten leikkuun taustalla ei tiettävästi ole samankaltaisia mielenmullistuksia. Näyttelijä poseeraa julkaisemissaan kuvissa varsin onnellisen näköisenä.

Kuvien ottopaikaksi on merkattu Seychelleillä sijaitseva luksushotelli Hilton.

Kuvatekstissä hän paljastaa hiusten pesun tapahtuvan nykyään kätevästi kasvojen puhdistuksen yhteydessä kasvojenpuhdistusaineella.

Maisie on saanut kuvien kommenteissa ylistystä osakseen.

Lue myös: Game of Thrones -tähti seksikohtauksesta: Olin ihan paskana!

Vielä keväällä Maisie näyttäytyi maailmalle valkaistuine kulmakarvoineen. Tummat kulmat luonnostaan omaava näyttelijä on kuitenkin palannut uusimpien kuvien perusteella luonnolliseen ilmeeseensä.