fbq
Ulkomaat
20.01.2022 19:00
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: All Over Press
herttuatar catherine
Mikä kaunotar! Herttuatar Catherinen uusi hiustyyli ihastuttaa
Ulkomaat
20.01.2022 19:00
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: All Over Press

Brittikuninkaallisten joululomat ovat nyt ohi, ja väki palaa työn touhuun. Prinssi William ja puolisonsa, herttuatar Catherine edustivat vuoden ensimmäisissä yhteisissä edustustehtävissään Foundling-museossa keskiviikkona (19.1.).

Lue myös: Herttuatar Catherine 40 vuotta - tiesitkö näitä faktoja prinssin vaimosta? Oli lätkämimmi ja orkesterihuilisti, jonka heikkouksia ovat punaviini ja toffee

Tilaisuudessa huomio kiinnittyi herttuattaren uuteen hiustyyliin. Vielä joulun alla Catherine nähtiin huomattavasti vaaleammassa hiusvärissä.

Nyt Catherinen hiukset ovat saaneet selvästi tummemman sävyn.

herttuatar Catherine
Herttuatar Catherine uudisti tyyliään tummentamalla hiustensa ruskeaa sävyä.

Brittilehdistössä kauneusalan ammattilaiset kehuvat Catherinen tummempaa hiustyyliä. Daily Mailin haastatteleman meikkitaiteilijan mukaan herttuattaren tummennetut hiukset viestivät vakavuutta, mutta rennot laineet tekevät tukasta nuorekkaan.

Catherine vieraili museossa, jonka virallinen suojelija hän on. Tilaisuudessa hänen yllään nähtiin tyylikkäät mustat housut sekä musta poolokauluksinen neule. Päällystakkina hänellä oli merensininen villakangastakki.

prinssi William, herttuatar Catherine
Prinssi William ja herttuatar Catherine edustivat työkomennuksella kahdestaan.

Kuninkaalliset jakoivat vierailustaan videon viraliselle Instagram-tililleen. Herttuatar Catherinen olemus videolla sai aikaan kehuvyöryn videon kommenttikentässä.

- Olenko ainoa, joka on aivan hämmästyksissään Cambridgen herttuattaresta? Pariskunta huokuu eleganssia ja tyylikkyyttä.

- Rakastan sitä, miten itsevarmalta Catherine näyttää.

- Tämän pariskunnan eleganssi, vau.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »