fbq
Ulkomaat
29.04.2022 12:49
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: All Over Press ja Instagram
Ant Anstead ja Christina Hall
Leffatähti Renée Zellwegerin rakas Ant Anstead taistelee kovin panoksin lapsensa huoltajuudesta - järkyttynyt ex-vaimo Christina Hall puolustautuu: "Olen hyvä äiti"
Ulkomaat
29.04.2022 12:49
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: All Over Press ja Instagram

Oscar-näyttelijä Renée Zellwegerin, 53, poikaystävä, tv-juontaja Ant Anstead, 43, käy ilkeää huoltajuuskiistaa ex-vaimonsa, tosi-televisiojulkkis Christina Hallin, 38, kanssa. 

Pariskunta erosi syksyllä 2020, ja heidän avioeronsa astui virallisesti voimaan viime kesänä. Parilla on yhteinen 2-vuotias Hudson-poika, jonka yhteishuoltajuudesta vanhemmat sopivat erotessaan. Ant kuitenkin muutti mieltään ja vaatii nyt lapsen yksinhuoltajuutta. 

Lue myös: Oikeusdraaman hurja paljastus - Amber-vaimo kiristi Johnny Deppiä: "Jos en saa asuntojasi, niin..."

Torstaina (28.4.) Ant hävisi ensimmäisen erän oikeustaistossa.

Isä oli anonut kiireellistä yksinhuoltajuuspäätöstä, jonka tuomari torstaina hylkäsi. Oikeuden mukaan Antilla ei ollut osoittaa vakavia syitä akuuttiin huoltajuuspäätökseen. Lisäksi Ant ei ollut antanut riittävästi aikaa lapsen äidille reagoida anomukseen. 

Antin edustaja ei ole suostunut kommentoimaan Antin anomuksen hylkäystä, People kertoo.

Äidin merkityksen vähättelyä

People-lehti sai käsiinsä Antin huoltajuushakemuksen, jossa tämä perustelee hakemaansa yksinhuoltajuutta ex-vaimonsa vaatimattomalla roolilla lapsen arjessa. 

Ant väittää, että Christina on 20 viime kuukauden aikana viettänyt poikansa kanssa kuukausittain vain seitsemästä yhdeksään päivää. Isä kokee käytännössä olevansa pojan ensisijainen huoltaja.

Renée Zellweger
Renée Zellweger sai Hudsonista bonuslapsen, jonka kanssa hän viettää runsaasti aikaa. 

Lue myös: Hailey Bieber avoimena veritulpastaan - ambulanssi kiidätti sairaalaan kesken aamupalan

Kaarakaksikko-tähti pyytää pysyväksi ratkaisuksi, että lapsi olisi vuoroviikonlopuin vanhemmillaan tarkoin aikatauluin perjantai-iltapäivästä sunnuntain alkuiltaan. Ant myös vaatii, ettei Christina saa tavata lasta Kalifornian osavaltion ulkopuolella kuin ainoastaan sovituilla lomamatkoilla. 

"Tässä ei ole kyse lapsesta"

Christina kommentoi murheellisena ex-puolisonsa oikeustoimia People-lehdelle. 

– Olen syvästi suruissani Antin toimista. Jos asia todella koskisi Hudsonia, kuten Ant sanoo, tilanne olisi käsitelty yksityisesti, Christina toteaa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ant anstead (@ant_anstead)

 

Ant mainitsee huoltajuushakemuksessa, että Hudson-pojan uusi huoltajuusjärjestely vapauttaisi Christinalle lisäaikaa tämän vanhempien huollettavien kanssa. Christinalla on aiemmista suhteistaan kaksi kouluikäistä lasta. 

– Minulla on ollut ylä- ja alamäkeni, mutta olen hyvä äiti ja rakastan lapsiani koko sydämestäni. Suojelen heitä aina, Christina sanoo. 

Lue myös: Asekohussa ryvettynyt Alec Baldwin kävi lounaalla, palkaksi sakot - paparazzikuvat!