fbq
Ulkomaat
10.08.2022 21:00
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, All Over Press
Rita Ora ja Taika Waititi
Laulaja Rita Ora ja Marvel-ohjaaja Taika Waititi: Salahäät!
Ulkomaat
10.08.2022 21:00
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, All Over Press

Laulaja Rita Ora, 31, ja elokuvaohjaaja Taika Waititi, 46, ovat menneet kaikessa hiljaisuudessa naimisiin. Asiasta raportoivat useat ulkomaalaiset uutismediat.

Taika ja Rita sanoivat "tahdon" pienimuotoisessa seremoniassa Lontoossa. Rita vaihtoi lähteiden mukaan avioliiton myötä nimensä ja kulkee nyt rouva Waititi-Orana

- Kyseessä oli erittäin intiimi seremonia, ja se oli todella erityistä kaikille paikallaolijoille. Lähimmäiset näkevät heidän olevan hullun rakastuneita, lähipiirin lähde kertoo The Sunille

- Vaikka Rita elääkin parrasvaloissa, hän on päättänyt pitää rakkauselämänsä niin yksityisenä kuin mahdollista eikä halunnut toitottaa naimisiinmenosta ympäriinsä.

- Suuri juhla on kyllä suunnitelmissa, mutta turha odottaa, että mikään lehti pääsisi paikalle mistään hinnasta, lähde paljastaa.

Lue myös: Angelina Jolien kuuma suudelma veljen kanssa, pääpalkinto annettiin väärälle elokuvalle - viisi pahinta Oscar-skandaalia

Pariskunta tapasi ensimmäisen kerran vuonna 2018. Suhdehuhut lähtivät käyntiin vuonna 2021 Taikan lisättyä Instagram-sivulleen suloisen halikuvan kaksikosta. Saman vuoden elokuussa he näyttäytyivät yhdessä punaisella matolla. 

Syyskuussa 2021 Rita oli vähäpuheinen rakkauselämästään Vogue Australialle.

- Olen mahtavassa paikassa elämässäni, ja se on ainoa asia, mitä aion sanoa. Mielestäni yksityisyys on tärkeää.

Tämän jälkeen parivaljakko on kuitenkin nähty yhdessä edustustapahtumissa liki poikkeuksetta, eivätkä he ole sosiaalisen mediankaan suhteen hiljaisia rakkaushehkutuksissaan. 

Lue myös: Tässäkö vuosituhannen hulluimmat ja mauttomimmat Oscar-asut? Muotitoimittajien tuomio: "Kuin Harry Potterin puvustamosta" 

Rita Ora ja Taika Waititi
Taika tunnetaan hassuttelevana hopeakettuna.

Uusiseelantilainen Taika tunnetaan menestyneenä elokuvaohjaajana ja näyttelijänä.

Hänen viimeisin ohjauksensa on tuore Marvel-elokuva Thor: Love and Thunder. Ohjaaja voitti Oscar-patsaan parhaasta adaptoidusta käsikirjoituksesta vuoden 2019 satiiristaan Jojo Rabbit. Hopeaketun on tarkoitus ohjata myös toistaiseksi nimetön tuleva Star Wars -elokuva.

Taika oli naimisissa elokuvatuottaja Chelsea Winsleyn kanssa vuodesta 2011 vuoteen 2018. Heillä on kaksi lasta.

Lue myös: Kim Kardashianin kokovartalokumihanska ja muut Oscar-gaalan asuhirvitykset

Rita on julkaissut uransa aikana kaksi albumia. Hän on myös tehnyt pieniä elokuvarooleja esimerkiksi 50 Shades of Grey -elokuvissa. Rita kiinnitettiin Disneyn tulevan Kaunotar ja hirviö -tuotannon päärooliin, mutta projekti on pantu toistaiseksi jäähylle.

Lue myös: Graafisia leikkauksia, kimallusta ja röyhelöä - tässä ovat upeimmat asut Oscar-gaalan punaiselta matolta

Rita Ora ja Taika Waititi
Suloisella pariskunnalla vaikuttaa aina olevan hauskaa yhdessä.
Tilaa Seiskan uutiskirje! »