fbq
Ulkomaat
08.06.2022 09:43
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: All Over Press
Jack Wagner
Järkyttävä tragedia: Kauniit ja rohkeat -tähden 27-vuotias poika löytyi kuolleena parkkipaikalta
Ulkomaat
08.06.2022 09:43
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: All Over Press

Suosikkisarjoista Melrose Place ja Kauniit ja rohkeat muistettavan näyttelijän Jack Wagnerin, 62, poika Harrison Wagner on kuollut. Harrison oli kuollessaan vain 27-vuotias.

Harrison Wagner löydettiin kuolleena varhain maanantaiaamuna Los Angelesissa sijaitsevalta parkkipaikalta. Kuolinsyy ei toistaiseksi ole vielä tiedossa ja sen tutkinta on käynnissä. Asiasta uutisoi Fox News.

Harrison oli viime viikot hiljaa myös sosiaalisessa mediassa, sillä hänen Instagram-tilinsä viimeisin päivitys tehty 22. toukokuuta.

- Keskity. Jäät itsesi ja ajatustesi kanssa, hän kirjoitti viimeiseksi jääneessä Instagram-päivityksessään.

Lue myös: Kauniit ja rohkeat -juonipaljastuksia: Steffy hankkii lisää todisteita Brooken pään menoksi ja Parisin äiti uhittelee Carteria

Maaliskuussa Harrison oli julkaissut yhteiskuvan isänsä kanssa.

Fox Newsin mukaan Harrison Wagner kamppaili takavuosina huumeongelmien kanssa, mutta toistaiseksi ei tiedetä, liittyykö kuolema huumausaineisiin.

Harrison Wagnerin isä Jack Wagner tunnetaan monista saippuasarjoista, ja parhaiten hänet muistetaan Kauniiden ja rohkeiden roolista Nick Maronena sekä Melrose Place -roolista Peter Burnsina. 

Lue myös: Tällaiselta rantaleijonalta Kauniit ja rohkeat -hurmuri Clarke Garrison näyttää nykyään

Harrisonin äiti Kristina Wagner on niin ikään näyttelijä, ja pariskunta tapasi työskennellessään yhdessä General Hospital -saippusarjassa. Jack ja Kristina menivät naimisiin vuonna 1993 ja erosivat vuonna 2006.

Pariskunnalla on Harrisonin lisäksi toinen poika Peter. Jackilla on toisesta suhteesta myös tytär Kerry.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »