fbq
Ulkomaat
22.01.2022 21:03
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press ja Nelonen
Gene Simmons
Kalifornian hylännyt Gene Simmons palasi Beverly Hillsiin – Kiss-legenda teki ällistyttävät talokaupat
Ulkomaat
22.01.2022 21:03
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press ja Nelonen

Kiss-yhtyeen keulahahmo Gene Simmons, 72, on hankkinut Beverly Hillsin alueelta uuden, luksusta pursuavan kodin.

Yli 700 neliön talo on rakennettu vuonna 2016. Kaksikerroksisessa lukaalissa on neljä makuuhuonetta ja viisi kylpyhuonetta. Kaksi autotallia antavat tilat ökyautojen asianmukaiseen säilytykseen. Takkoja talossa on kaikkiaan viisi.

Lue myös: Rokkari törsäsi hulppeaan huvilaan! Gene Simmons osti uuden luksuslukaaliin – maksoi uudesta asunnosta lähes viisi miljoonaa euroa!

Halusi rauhaa

Viime keväänä Gene sai myytyä edellisen Beverly Hillsin kotinsa, mutta tappiolla. Tähti asui talossa miltei neljä vuosikymmentä. Hintaa jättikartanolla oli yhdessä vaiheessa miltei 22 miljoonaa euroa, mutta talo kaupattiin lopulta hieman yli 14 miljoonalla. Rokkari kuulutti New York Postille viime vuonna, kuinka oli perin kyllästynyt rauhattomaan elämään Kaliforniassa.

– Muutamme pois Losista monesta syystä: yksi niistä oli turistibussit. Tietyn rajan ylityttyä saimme tarpeeksemme huomiosta, vaikka arvostammekin sitä, hän manasi talonsa edustalla pörränneitä autoja.

Gene ei myöskään pidä Kaliforniaa alati uhkaavista maanjäristyksistä ja tulipaloista, eikä vilkkaan osavaltion pandemiatilanne viehätä. Hän pakenikin Nevadaan hankittuaan Las Vegasista 1 114 neliön lukaaliin.

Gene ja Shannon-vaimo ovat pitäneet yhtä melkein 40 vuotta.
Gene ja Shannon-vaimo ovat pitäneet yhtä melkein 40 vuotta.

Lue myös: Kääk! Maailmankuulu rock-ikoni palloili Helsingissä muina miehinä – tunnistaisitko tätä setää Gene Simmonsiksi?

Omat kirjanpitäjät

Viime lokakuussa liikemiehenäkin kunnostautunut Gene pisti Las Vegasin -kämppänsä myyntiin. Shannon-vaimo oli jo ostanut itselleen Malibusta sijoitusasunnon keväällä 2021.

Kaksikko hoitaa veroasiansa erikseen, ja Genen mukaan kummallakin on omat kirjanpitäjänsä.

Gene Simmonsin sukukalleudet eli lapset Nick ja Sophie sekä vaimo Shannon.
Gene Simmonsin sukukalleudet eli lapset Nick ja Sophie sekä vaimo Shannon.

 

Kiss-tähti on aiemmin heilastellut muun muassa Cheriä ja Diana Rossia. Vuonna 1983 hän alkoi tapailla Shannonia, joka on entinen Playboy-malli ja työskennellyt myös näyttelijänä.

Kaksikko sai ensimmäisen lapsensa Nickin vuonna 1989, ja kolme vuotta myöhemmin syntyi Sophie. He avioituivat vasta vuonna 2011 oltuaan yhdessä jo 28 vuotta.

Lue lisää ja katso kuvat Kiss-legendan uudesta kodista tuoreimmasta Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »