fbq
Ulkomaat
30.03.2022 06:30
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: All Over Press
Jason Momoa
Jason Momoan suhdekiemurat puhututtavat - Hollywoodin halutuin partasuu paljastaa nyt asioiden laidan
Ulkomaat
30.03.2022 06:30
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: All Over Press

Havaijilaiskomistus Jason Momoa, 42, nousi surullisissa merkeissä otsikoihin tammikuussa.

Aquaman-tähti paljasti sosiaalisessa mediassa eronneensa pitkäaikaisesta vaimostaan, Lisa Bonetista. Suhde kesti kuusitoista vuotta, ja ex-pariskunnalla on kaksi yhteistä lasta.

Lue myös: 16 vuoden suhde kariutui! Jason Momoa ja Lisa Bonet eroavat

Helmikuussa yhdysvaltalaismediat kuitenkin esittivät huhun parin yhteenpaluusta. Life & Style -sivuston lähteiden mukaan Jason ja Lisa olisivat aloittaneet pariterapian. Jason on kertonut aiemmin Lisan olleen hänen unelmiensa nainen.

Jason Momoa
Jasonin ja Lisan suhde on ollut alkuvuoden tapetilla.

Jason antoi haastattelun Access Hollywoodille Oscar-gaalan punaisella matolla Suomen aikaa sunnuntain ja maanantain (28.3.) välisenä yönä. Haastattelussa kuultiin myös tieto suhteen tilasta tähden omasta suusta.

Haastattelussa hän kertoo olleensa tyräleikkauksessa Oscar-gaalaa edeltävänä päivänä. Partasuu esittelee kuitenkin auliisti asuaan ja komeaa lettikampaustaan.

Lue myös: Lähipiiri paljastaa: tästä syystä Jason Momoan unelmaliitto kariutui

Haastattelija ottaa pian puheeksi tähden tammikuisen eron.

- Kun ilmoitus sinusta ja rouvasta tuli julki, meidän reaktiomme oli "voi ei". Olette minun inspiraationi. On todella rohkaisevaa nähdä teidät taas yhdessä, työstämässä suhdettanne, haastattelija esittää.

- Ei, ei, ei, emme ole palanneet yhteen. Me olemme perhettä, Jason korjaa nopeasti.

- Ikuisesti? haastattelija kysyy.

- Todellakin. Meillä on kaksi kaunista lasta. Emme ole palaamassa takaisin yhteen, mutta olemme perhettä ikuisesti, partasuu kertoo.

Lue myös: Mikä resupekka! Eronnut Jason Momoa muutti asuntoautoon - majailee kaverinsa pihalla

Huhut yhteenpaluusta vaikuttavat siis olleen perättömiä, mutta perhekeskeiselle Jasonille ex-vaimo on yhä todella tärkeä. 

Jason Momoa
Jason nähtiin uuden Batman-elokuvan New Yorkin ensi-illassa viikko sitten lastensa Lolan ja Nakota-Wolfin kanssa. Elokuvaa tähdittää Kissanaisen roolissa Lisan ja ex-mies Lenny Kravitzin tytär, Zoë Kravitz.