fbq
Ulkomaat
13.01.2022 15:28
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: All Over Press ja Instagram
Orlando Bloom
Hollywoodin paha poika Orlando Bloom täyttää 45 vuotta - tiesitkö tähden perhesalaisuuden ja varjopuolet?
Ulkomaat
13.01.2022 15:28
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: All Over Press ja Instagram

Leffatähti Orlando Bloom täyttää torstaina (13.1.) 45 vuotta.

Miehen ikään tullut tähti on seksisymboli, omistautunut perheenisä kahdelle lapselleen ja rakastava puoliso vaimolleen Katy Perrylle, 37. Täydellinen kultapoika hän ei suinkaan ole aina ollut.

Orlandon historiaan mahtuu paljon lemmenseikkailuja. Itse asiassa hän on ollut hyvinkin nopea liikkeissään, mitä tulee parisuhteisiin. Näyttelijän ensimmäinen avioliitto australialaismalli Miranda Kerrin, 38, kanssa päättyi eroon kolmessa vuodessa. Supistaan, että rakkaus päättyi Orlandon juhlimiseen ja ryyppäämiseen. Liitosta on poikalapsi. 

Lue myös: Megan Fox kihlautui! Machine Gun Kelly teetti rakkaalleen erikoisen sormuksen - katso video

Orlando Bloom ja Miranda Kerr
– Orlando on minulle kuin veli, enimmäkseen ärsyttävä veli, Miranda kuvaili viime syksynä WSJ-podcastissa suhdettaan ex-mieheensä.

Mustasukkaisuutta ilmassa

Vuoden 2013 eron jälkeen Orlandolla on riittänyt naisia. Hänen rakastettuihin huhutaan lukeutuneen ainakin Vampyyripäiväkirjat-tähti Nina Dobrov, ranskalaisnäyttelijä Nora Arnezeder, Broadwayn Romea ja Julia -näyttelijä Condola Rashād, kolumbialainen malli Carolina Guerra ja näyttelijä Selena Gomez.

Melkoinen saldo ottaen huomioon, että Orlandon ja Katyn välillä syttyi liekki 2016. 

Lue myös: 16 vuoden suhde kariutui! Jason Momoa ja Lisa Bonet eroavat

Orlando Bloom
Naisten lisäksi Orlando rakastaa moottoripyöriä. Vuonna 2014 hän saapui leffaensi-iltaan vauhdikkaasti.

Vuonna 2014 Orlando paljasti äkkipikaisuutensa ja mustasukkaisen luonteensa mottaamalla poppari Justin Bieberia naamaan ravintolailtana Ibizalla. Riidan taustalla olivat Justinin levittämä juoru, että hänellä olisi ollut läheiset välit Orlandon Miranda-vaimon kanssa parin avioliiton aikana. 

Lue myös: Yllätyskihlat! Simon Cowell kosi pitkäaikaista kumppaniaan - ilkeä laulutuomari ensimmäistä kertaa avioon

Myös Spider-Man-tähti Kirsten Dunst, 39, on kokenut Orlandon tulisen temperamentin. Hollywood-kollegoilla oli lyhyt suhde vuonna 2005. Vuosi eron jälkeen Kirsten oli korviaan myöten rakastunut näyttelijä Garrett Hedlundiin. Kun Orlandon korviin kantautui ex-rakkaan uusi suhde, otti hän yhteyttä Kirsteniin ja haukkui Garrettin pataluhaksi. 

– Kirsten halusi avioitua Garrettin kanssa. Hän oli järkyttynyt, kun Orlando lynttäsi miehen pahaksi pojaksi. Orlando käyttäytyi kuin mustasukkainen poikaystävä, lähipiiristä supistaan Radarille. 

Kirsten Dunst ja Garrett Hedlund
Kirstenin ja Garrettin romanssi kesti yli neljä vuotta.

 

Biologinen isä paljastui teininä

Kenties Orlandon levottomat vuodet ovat takanapäin. Elämä keskittyy tätänykyä vaimoon sekä lapsiin Flynniin ja Daisyyn.  

 

– On upea olla taas isä. Tällä kertaa koen vähemmän ahdistusta ja enemmän läsnäoloa. Olen horoskooppimerkiltäni kauris, joten tarvitsen rutiineja. Onneksi Katy on samanlainen, Orlando totesi toisen lapsensa syntymän jälkeen. 

Lue myös: Aikuisviihdetähti Jenna Jameson menetti kävelykykynsä!

Orlando ja Daisy Bloom
Orlandon ja Katyn tytär syntyi elokuussa 2020.

 

Orlando sai vasta teini-iässä tietää oikean isänsä. Tämä oli Harry Bloom, vuonna 1981 kuollut oikeustieteen professori. 

– Hän oli huomattavasti äitiäni vanhempi. Äiti halusi epätoivoisesti lapsia. Isäni Colin Stone oli Harryn huippuoppilaita ja hyvin läheinen tämän ja äitini kanssa. Luulen, että äiti ajautui suhteeseen, josta synnyin minä ja siskoni Samantha. Ennen kuolemaansa Harry pyysi Colinia huolehtimaan meistä, ja näin hän teki, Orlando paljastaa Chicago Tribunelle.

Lue myös: Uutta tietoa Betty Whiten kuolemasta: aivohalvaus vain päiviä ennen menehtymistä - koronahuhut lytätään