fbq
Ulkomaat
22.01.2022 21:30
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: All Over Press ja Instagram
James Middleton
Herttuatar Catherinen James-veli julkaisi hulvattoman kuvan koiratreffeiltä - Ella-koira löysi isännälleen vaimon
Ulkomaat
22.01.2022 21:30
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: All Over Press ja Instagram

Cambridgen herttuatar Catherinen, 40, pikkuveli James Middleton, 34, on todellinen koiraihminen. Hänen ja vaimonsa Alizee Thevenet’n kotona temmeltää spanielit Ella, Inca, Luna ja Zulu sekä kultainennoutaja Mabel

James jumaloi koiriaan, joiden ympärillä miehen arki maaseudulla pyörii. Koira-arkeen pääsee kurkistamaan Instagramin kautta, sillä James julkaisee ahkerasti koirapostauksia tilillään. 

Lue myös: Dokumenttipaljastus: Prinssi Andrew'lla oli suhde seksirikolliseen - "Jopa neljä kertaa päivässä - sänky täynnä leluja"

Tammikuussa James ja Alizee kävivät koiratreffeillä kaikkien viiden koiransa kanssa. Vauhdikkaasta päivästä jäi kuvamuisto, jonka James jakaa sosiaalisessa mediassa. 

– Mikä tapa viettää tammikuista päivää. James iloitsee ja esittelee treffeille osallistunutta Ella-koiransa jälkikäsvua ja kaveripiiriä.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by James Middleton (@jmidy)

 

Lue myös: Norjan prinsessa Ingrid täyttää tänään 18 vuotta - päivänsankari kertoo arjestaan ja haaveistaan: "Minun on löydettävä oma tieni"

Koirapotretti on mitä upein, ja vaatinut varmasti kuvaajalta hyviä hermoja. Saada nyt yli kymmenen energistä koiraa yhtä aikaa potrettiin tuijottamaan kameran linssiä. Mutta James onnistui siinä. 

– Tottelevia koiria. Oma koirani ei pysyisi paikallaan valokuvaa varten. Hyvin tehty ja kaunis perhe, Instagramissa kehutaan. 

Koira löysi vaimon isännälle

Ilman Ella-koiraansa James tuskin olisi tavannut Alizee-vaimoaan. Voi jopa sanoa, että Ella valitsi isännälleen kumppanin. 

James oli koiransa kanssa ylellisellä liikunta- ja hyvinvointiklubilla. Ella makoili tyytyväisenä isäntänsä jaloissa pöydän alle. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by James Middleton (@jmidy)

 

– Ajattelin, että se kaipaa vettä ja annoin sen kävellä juomakupille terassin toiselle puolelle. Se menikin suoraa päätä Alizeen luokse. Menin nolona pyytämään anteeksi ja hakemaan koiraa, mutta Alizee luuli minua tarjoilijaksi, tilasi juoman ja jatkoi Ellan silittelyä, James muistelee ensikohtaamista vaimonsa kanssa. 

James ja Alizee avioituivat viime lokakuussa Etelä-Ranskassa. Ei liene yllätys, että Ella ja parin muut koirat toimivat vihkiseremoniassa morsiusneitoina.

Lue myös: Mikä kaunotar! Herttuatar Catherinen uusi hiustyyli ihastuttaa

Tilaa Seiskan uutiskirje! »