fbq
Ulkomaat
19.08.2022 17:34
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: All Over Press
Sussexin herttuapari Harry ja Meghan
Herttuapari Harry ja Meghan kohtasivat kotonaan yllättävän turvallisuusuhan - viranomaiset: "Suojatkaa kotinne"
Ulkomaat
19.08.2022 17:34
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: All Over Press

Sussexin herttuapari Harry, 37, ja Meghan, 41, on asettunut lapsineen asumaan hulppeaan 16 makuuhuoneen kartanoon Montecitossa Kaliforniassa. Heidän ylelliseen naapurustoonsa lukeutuu monia Hollywoodin A-luokan julkkiksia, kuten Oprah Winfrey, Ellen DeGeneres ja Rob Lowe

Lue myös: "Tulin tappaakseni kuningatar Elisabetin" - Windsorin linnan jalkajousitunkeutuja oikeuden eteen

Sussexin herttuapari Harryn ja Meghanin talo
Herttuaparin supistaan maksaneen kartanostaan yli 13 miljoonaa euroa.

 
Turvallisuus on kaikki kaikessa Harrylle ja Meghanille.

Lue myös: Prinssi William ja herttuatar Catherine kiittivät tyttärensä puolesta - henkilökohtainen viesti julki

Muutettuaan Montecitoon pariskunta jakoi naapurustolleen tiedotteen, jossa oli lista asioista, joita alueen asukkaiden tulisi huomioida.

Herttuapari ei esimerkiksi halua kenenkään lähestyvän tai tervehtivän heitä, ellei kuninkaallinen pari itse tee aloitetta. Naapurit eivät myöskään saa silittää herttuaparin koiria, vaikka lemmikit tekisivät tuttavuutta heidän kanssaan. Perheen lasten Archien ja Lilibetin kuulumisia ei tietenkään saa udella. 

 

Viranomaiset varoittavat

Nyt Harry ja Meghan ovat kohdanneet turvallisuusuhan, joka vähät välittää herrasväen säännöistä. Montecitolaisiin turvakameroihin on nimittäin tallentunut alueella vaelteleva puuma. Viranomaiset ovat käskeneet montecitolaisia turvaamaan kotinsa vaarallisen villieläimen vierailun varalta. 

– Asukkaat ovat ottaneet tilanteen vakavasti. Haluamme paikallisten suojata kotinsa, kanalansa ja eläimensä, asuinalueen yhdistyksen puheenjohtaja tiedottaa. 

Sussexin herttuapari omistaa kaksi koiraa ja heidän pihapiirissään on kanala, joten puumavaroitus teettää Harrylle ja Meghanillekin päänvaivaa. 

Lue myös: Herttuatar Camilla repäisi! Yllätti faninsa vitsillä