fbq
Ulkomaat
27.09.2022 06:30
Teksti: Anni Niittylahti|Kuvat: All Over Press, TikTok
kuningatar elisabet
"Hei hottis!" - yllättävä seikka vei huomion kuningatar Elisabetin hautajaisissa
Ulkomaat
27.09.2022 06:30
Teksti: Anni Niittylahti|Kuvat: All Over Press, TikTok

Britannian kuningatar Elisabet II saatettiin viime viikolla haudan lepoon. Mediassa kiinnitettiin huomiota hautajaisten eri yksityiskohtiin, kuten Elisabetin lemmikkeihin, mutta TikTok-kansan huomio kiinnittyi aivan toisaalle.

Lue myös: Huomasitko tämän Elisabet II:n hautajaisista? Kuningattaren rakkaat eläimet olivat arkkua vastassa

Somepalvelussa noteerattiin hautajaiskulkueessa mukana ollut kuningattaren henkivartija majuri Jonathan ”Johnny” Thompson, joka silmiinpistävän ulkonäkönsä takia päätyi monen TikTok-videon aiheeksi.

Videoiden perusteella Johnnyn ihailijat ovat tarkoituksella saapuneet erinäisiin tilaisuuksiin nähdäkseen "silmänruokamajurin". 

Lue myös: Meghan vuodatti kyyneleitä hautajaisissa - teki Harryn kanssa tylyn tempun Elisabetille vain päiviä ennen kuolemaa

Johnnyn komea ulkomuoto on selvästi monen mieleen, sillä videoita siivittävät vapaasti suomennettuna seuraavanlaiset tekstit:

- Näin juuri ”silmänruokamajurin”. 

- Onko hän majuri Johnny Thompson? Hei hottis (sydänsilmäemoji)

- Kilttipukeinen majuri Johnny Thompson varasti huomioni ooh!

DailyMail ja Elle kertovat artikkeleissaan, että Johnny on ennen Elisabetin kuolemaa ylennetty kuningas Charlesin henkilökohtaiseksi adjutantiksi, joten hän on vastuussa kuninkaan päivittäisten ohjelmien suunnittelusta ja toteuttamisesta. 

Lue myös: Elisabetin hautajaisissa huomattava vieraslista - kuninkaalliset ja huippupoliitikot surivat kuningatar Elisabetin kuolemaa