fbq
Ulkomaat
15.03.2023 19:30
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: All Over Press
Priscilla Presley
Draama Elviksen Gracelandin ympärillä tiivistyy: Priscillalle porttikielto!
Ulkomaat
15.03.2023 19:30
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: All Over Press

Elvis Presleyn entinen vaimo Priscilla Presley, 77, kohtasi suuren surun tammikuussa, kun hänen tyttärensä Lisa Marie Presley menehtyi vain 54-vuotiaana.

Tragedian ympärillä on ollut draamaa. Lisa Marien testamentista on nimittäin huhujen mukaan ollut kinaa, eikä Priscilla tiettävästi ole puheväleissä tyttärentyttäreensä Riley Keoughiin

Nyt draama on lähteiden mukaan ajautunut uusille urille. Tiettävästi Riley on evännyt isoäitinsä pääsyn Elviksen Graceland-kiinteistöön tämän riitautettua Lisa Marien testamentin. Väitetään, että Elviksen ex-vaimo onkin saanut väliaikaisen porttikiellon kartanoon.

Rileyn kerrotaan vaihtaneen Gracelandin yläkerran ja arkistojen lukot käydesäsän Memphisissa, jossa kiinteistö sijaitsee.

Lue myös: Priscilla Presley astui julkisuuteen tyttärensä kuoleman jälkeen - tältä hän näyttää nyt

Priscilla tai Riley eivät kumpikaan ole kommentoineet julkisesti mitään liittyen testamenttikiistaansa. Lisa Marien kerrotaan muuttaneen testamenttia vuonna 2016, jolloin hän poisti äitinsä testamentista kokonaan jättäen perijöikseen lapsensa Rileyn ja Benjaminin. Benjamin menehtyi vuonna 2020 ollessaan 27-vuotias.

Priscilla on epäillyt muutetun testamentin aitoutta ja pätevyyttä, sillä hänen nimensä on kirjoitettu papereihin väärin. Priscillan asianajajien mukaan testamentissa on myös epätavallinen allekirjoitus.

Rileyn kerrotaan olevan murtunut paitsi äitinsä kuolemasta, myös kiistasta isoäitinsä kanssa. Hän olisi halunnut käsitellä asian yksityisesti, mutta valmistautuu julkiseen oikeustaisteluun. Rileyn ja Priscillan kerrotaan kommunikoivan asianajajiensa välityksellä.

Lue myös: Lisa Marie Presleyn julkinen muistotilaisuus pidetään lauantaina Gracelandissa

Graceland
Gracelandin kartano on myös osa testamentattua omaisuutta.