fbq
Ulkomaat
04.08.2022 11:28
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: All Over Press, Instagram
Chrissy Teigen John Legend
Kohtukuoleman kokenut Chrissy Teigen paljastaa pikkuhousukuvallaan - odottaa jälleen vauvaa
Ulkomaat
04.08.2022 11:28
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: All Over Press, Instagram

Malli ja mediapersoona Chrissy Teigen, 36, ja laulaja-laulunkirjoittaja John Legend, 43, odottavat lasta.

Chrissyllä ja Johnilla on entuudestaan kaksi lasta, Luna, 6, ja Miles, 4.

Tuleva pienokainen on perheelle erittäin odotettu. Johnin ja Chrissyn edellinen raskaus odotus päättyi keskenmenoon lokakuussa 2020. 

Chrissy kertoi ilouutisesta eilen keskiviikkona (3.8.) Instagram-tilillään. Hän julkaisi kaksi kuvaa, joissa hän esittelee vauvamasuaan. Päällään hänellä on musta lyhyt t-paita, sekä yli 500 dollarin arvoiset Guccin alushousut.

Chrissy mainitsee päivityksessään käyneensä lukuisissa koeputkihedelmöityshoidoissa. Julkaisun toisessa kuvassa näkyy pistoksien aiheuttama suuri mustelma hänen reidessään.

– Viime vuodet ovat olleet tunteiden vuoristorataa, mutta ilo on täyttänyt kotimme ja sydämemme jälleen. Miljardi pistosta myöhemmin (jalkaan laitettuna kuten näkyy) meillä on toinen tuloillaan, Chrissy iloitsee julkaisussaan vapaasti suomennettuna. 

Lue myös: Huippumalli Chrissy Teigen poistaa silikonirintansa - kertoi uutisen yläosattomalla kuvalla: "Olen kyllästynyt niihin!"

Malli ei aiemmin ole halunnut paljastaa raskauttaan, sillä aiemman keskenmenonsa takia hän on halunnut odottaa asian kanssa siihen asti, että sikiö on varmasti terve. 

– En varmaan ikinä poistu lääkäristä enemmän innostuneena kuin hermostuneena, mutta tähän asti kaikki on sujunut täydellisesti ja kauniisti, ja minulla on ihana ja toiveikas olo, Chrissy kirjoittaa.

Chrissy ja John menivät naimisiin vuonna 2013. He tapasivat toisensa vuonna 2007 musiikkivideon kuvauksissa.

Lue myös: Vauvaa odottava TIS-Julia muutti ulkonäköään: ”Oli oman mielenterveyden vuoksi pakko”

Chrissy julkaisi Instagram-tilillään pysäyttävän kuvasarjan sairaalasta. Otoksissa Chrissy itkee sairaalavuoteella, ja John tukee vaimoaan kädestä pidellen. 

– Olemme shokissa, ja tunnemme sellaista tuskaa, mistä olemme aikaisemmin vain kuulleet. Emme ole koskaan kokeneet tällaista. Emme pystyneet pysäyttämään verenvuotoa ja antaa lapsellemme tarvittavia nesteitä kaikista verensiirroista huolimatta.

Lue myös: Chrissy Teigenin suuri suru – sai keskenmenon: ”Emme ole koskaan kokeneet tällaista tuskaa”

– Emme ole koskaan päättäneet lapsiemme nimiä ennen kuin he ovat syntyneet. Nimeämme heidät vasta, kun olemme poistumassa sairaalasta. Jostain syystä olimme kutsuneet tätä pikkukaveria vatsassani Jackiksi, joten hän on meille aina Jack. Hän teki kaikkensa, että voisi olla osa pientä perhettämme, ja sitä hän tulee aina olemaan.