fbq
Ulkomaat
09.12.2022 14:20
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, All Over Press
Bam Margera
Bam Margera vakavasti sairas - kamppailee hengityskoneessa teho-osastolla
Ulkomaat
09.12.2022 14:20
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, All Over Press

Jackass-ohjelmasta maailmantähteyteen noussut ja päihderiippuvuuden kanssa kamppaillut Bam Margera, 43, on sairastunut ja joutunut hengityskoneeseen.

Miljonääri-Henkka 3 | Kryptoihin hurahtanut Henry Aflecht: Yhtenä yönä menetin 800 000 euroa

TMZ uutisoi, että Bam kamppailee vakavan keuhkokuumeen kanssa. Keuhkokuumetta on vaikeuttanut korona.

Lähteiden mukaan Bam joutui sairaalaan San Diegossa aiemmin tällä viikolla. Hän sai tuolloin positiivisen tuloksen koronatestistä, ja lääkärit määräsivät hänet hengityskoneeseen. Hän on parhaillaan teho-osastolla, ja hänen tilansa on vakaa.

Lue myös: Bam Margera on kadonnut

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BAM (@bam__margera)

Päihdekoukun kanssa taistellut Bam on ollut "on-offina" vieroitushoidossa tänä vuonna. Hän kävi läpi aiemmin vuoden mittaisen ohjelman huume- ja alkoholikoukusta irtipääsemistä edistääkseen.

Bam on karkaillut hoitolaitoksesta. Hänen kerrotaan ystävystyneen asianajajan kanssa, jonka mukaan hänet voisi vapauttaa tuomioistuimen määräämästä vieroituksesta. Näin käynnistyi "Free Bam" -liike.

Free Bam ottaa vahvasti mallia Free Britney -liikkeestä, ja jotkut uskovatkin myös Bamin olevan holhouksen alaisena. Liike on vaikeuttanut Bamin matkaa raitistumiseen, ja hän onkin bilettänyt syksyllä lukuisia kertoja. Hän ei koskaan käynyt loppuun oikeuden määräämää vieroitusta, ja hänen läheisensä ovat huolissaan tähden terveydestä.

Lue myös: Vieroituksesta jo toisen kerran karannut Bam Margera on löytynyt

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BAM (@bam__margera)

Tilaa Seiskan uutiskirje! »