fbq
Ulkomaat
09.08.2022 19:00
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: All Over Press
Ashton Kutcher

Ashton Kutcher kommentoi sairastumistaan: "Ennen kuin huhut..."

Ulkomaat
09.08.2022 19:00
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: All Over Press

Näyttelijä Ashton Kutcher, 44, sai aikaan huolta koskien paljastustaan vakavasta sairastumisestaan. Uutinen Ashtonin sairaudesta tuli ilmi tiistaina (9.8.).

Tieto näyttelijän sairastumisesta tuli ilmi National Geographicin julkaistessa mainosklipin tulevasta tv-ohjelmastaan, jossa Ashton esiintyy.

Lue myös: Hollywood-tähti Ashton Kutcher sairastui vakavasti: menetti kuulonsa ja näkönsä – ”Olen onnekas, että olen elossa"

Running Wild with Bear Grylls: The Challenge -ohjelmassa näyttelijä kertoo sairastamastaan vaskuliitista eli harvinaisesta verisuonitulehduksesta.

- Noin kaksi vuotta sitten sain tämän kummallisen, superharvinaisen muodon vaskuliinista. Se tyrmäsi näköni, kuuloni ja kaiken tasapainoni, Ashton avautuu ohjelmassa.

Näyttelijä paljastaa pelänneensä, voisiko ”enää koskaan nähdä, kuulla tai kävellä.”

Ashton osallistui Vengeance -elokuvan ensi-iltaan heinäkuun lopulla.
Ashton osallistui Vengeance-elokuvan ensi-iltaan heinäkuun lopulla.

Mainoksen perusteella maailmalla levisi ymmärrettävästi uutinen suosikkinäyttelijän surullisesta kohtalosta. Nyt Ashton on kuitenkin avannut asiaa tarkemmin.

- Ennen kuin huhut leviävät valloilleen. Kyllä, minulla oli harvinainen vaskuliittijakso kolme vuotta sitten, Ashton selventää tuoreessa Twitter-päivityksessään.

- Minulla oli sen jälkeen häiriöitä kuuloni, näköni ja tasapainoni kanssa. Parannuin täysin. Kaikki hyvin. Mennään eteenpäin, Ashton toteaa.

Näyttelijä kertoo päivityksessään osallistuvansa marraskuussa New York City -maratoonille.