Telkkari
Katso kuvat!

Yllättävä muisto edesmenneestä isästä saa Paulan itkemään – kertoo asiasta muille BB-talon asukkaille kyyneleet silmissä: ”Kuoli yllättäen kolme vuotta sitten”

10.10.2020 16:40

Big Brother -talossa asukkaat yllättyivät lauantaina päivätehtävän aikana, kun Paula purskahti kyyneliin kesken päiväkahvien. 

Asukkaiden täytyi järjestää pullakahvit Roosa nauha -keräyksen puolesta, ja jakautua pienempiin ryhmiin. BB-talossa yhä majailevat kilpailijat jakautuivat kolmeen osaan. Kahteen neljän hengen porukkaan ja yhteen kolmen hengen ryhmään. 

Makuuhuoneessa hassuttelivat Arttu, Joel, Kristiina ja Roope. Heistä Arttu ja Roope imitoivat toisiaan, mikä nauratti Kristiinaa ja Joelia. 

Pihalla taas kahvihetki sujui rauhallisesti Olli-Pekan, Markon, Timon ja Samin kesken. He keskustelivat sukulaisten luona kyläilystä.

Lue myös: Ihastumiset puhututtaa Big Brother -talossa – Roopea hermostuttaa Markon piikittely: ”Nyt v*ttu riittää!” 

bb-kati kahvit

Olohuoneessa Kati, Ella ja Paula puhuivat myös sukulaisista. Kati kysyy Paulalta, onko tällä vielä isovanhempia, mihin Paula vastaa kieltävästi. Paula kuitenkin herkistyy itkemään pian vastauksen jälkeen.

- Äitihän on 74 ja isä olisi ollut 76, mutta se tosiaan kuoli yllättäen kolme vuotta sitten. Tuli vain soitto, että oli ollut sydänkohtaus. Isä oli juuri tullut moottoripyörällä Lapista viikon reissulta, että se tieto tuli yks aamu vaan, Paula kyynelehtii.

Lue myös: Ella tyydytti Arttua kädellä Big Brother -talossa keskellä yötä: tahra paidassa paljasti – ”Hän tuli omiin housuihinsa!” Katso kuva! 

Muut yrittävät lohduttaa Paulaa tuskallisen muiston keskellä. He kaikki ovat yhtä mieltä siitä, että läheisen yllättävä poismeno on aina rankka paikka.

- Heti arvasin, kun äiti soitti 7.30 aamulla. Kun ei se ikinä soita arkiaamuisin, niin tiesin heti, Paula muistelee

Bb-paula kahvit ja kyyneleet

Lue myös: Sinkkumiehet, huomio! Big Brotherista häädetyllä Sasalla haku päällä – tällaistä miestä hän etsii: ”Haluaa touhuta!” 

BB-VALVOMO

Big Brother -talosta viimeisimpänä häädetty Sasa vieraili Seiskan BB-valvomossa. Ohjelman juontaja Jonna Saari tiedusteli Sasalta, millainen tämän unelmien mies on.

Big Brother Suomi Live ja asukkaan häätö nähdään Nelosella sunnuntaisin klo 21. Ohjelmaa voi seurata myös suoratoistopalvelu Ruudusta.

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Nelonen Media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!