Pipsa Vähäkainu

Yllättävä käänne Paratiisihotellissa - Pipsan maine tuhotaan: Olet rasistinen paska!

26.09.2017 15:05

Paratiisihotellissa Pipsa ja Gea sekoittavat pakkaa erikoisella tavalla.

Keskiviikon Paratiisihotelli-jaksossa hotellin uusi asukas Gea haluaa sekoittaa pakkaa aloittamalla tekaistun riidan Pipsan kanssa. Kaksikko aloitti sanaharkan bileillan aikana.

− Tällä muijalla flippaa, Gea sanoi ulkona tupakoiville sinkuille.

− Sulla varmaan flippaa, v**tu, koko ajan täällä, Pipsa reagoi sovitusti.

− Älä edes avaa suutasi, Gea jatkoi.

Pipsan mukaan koko riita oli täysin Gean idea.

− Gea sanoi minulle, että täällä on hieman tylsää, ja meidän pitää sekoittaa pakkaa. Hän halusi, että esitämme riitelevämme, Pipsa kertoi haastattelupätkässään.

Pipsa lisäsi vettä myllyyn alkamalla itkeä keskustelun aikana. Kaksikko poistui hetkeksi paikalta, ja Pipsan roolisuoritus keräsi Gealta ylistystä.

− Tää on v**un hyvä. Sä itkit v**un hyvin. Vedetään vielä enemmän överiksi. Huudetaan toisillemme, Gea kuiskutti Pipsalle parvekkeella.

 

”Olet rasistinen paska!”

Pipsa ja Gea palasivat muiden juhlijoiden joukkoon hetken tauon jälkeen. Jotta tilanne kärjistyisi mahdollisimman paljon, päätti Pipsa ottaa kovat keinot käyttöönsä.

− Sä annat itsestäsi aiva v**un paskan kuvan, Pipsa huusi Gealle.

− Älä v**tu nosta ääntäsi mun päälle, Gea reagoi heti.

− Onko Virossa sellainen niin kuin, että…äh, Pipsa aloitti.

− Jos olet tuollainen rasistinen paska, niin lähde kävelemään tuonne Välimereen. Isot puheet, Gea huusi.

 

Raaka peliveto

Pipsan ja Gean välit ovat olleet viileät alusta asti. Välttääkseen turhan ihmettelyn, päätti Pipsa paljastaa muille kaiken olleen pelleilyä.

− He eivät ole oikein tykänneet toisistaan täällä. Gealla meni hermot, koska hän on ärsyttänyt Pipsaa koko päivän, jotta tämä tajuaisi, mitä mieltä Gea on hänestä. Pipsa alkoi väittää, että kaikki oli pelkkää show’ta. Heillä oli kuulemma joku diili, Sanni kertoi haastatteluvideollaan.

Sinkut menivät Gean luokse kertomaan kuulemastaan. Myös Pipsa saapui paikalle vain huomatakseen, että hän oli Gealle pelkkä pelinappula.

− Ai meillä muka joku diili? En ole tykännyt hänestä v**tu päivästä lähtien. Te olette nähneet sen. Miksi sinä alat manipuloida ihmisiä tällä tavalla, Gea sanoi hämmentyneelle Pipsalle.

Muut sinkut eivät ymmärtäneet tilannetta, ja kaikki kaadettiin Pipsan niskaan.

− Uskon, että Gean suunnitelmana oli nimenomaan saada minusta entistä huonomman kuvan. Ja ala siinä selittää muille, että kyse oli vitsistä. Tämä on niin väärin, oikeasti! En ymmärrä tätä! Jos tulee tällainen tilanne, niin sitä mainetta on vaikea korjata, Pipsa itki haastatteluvideossaan.

Paratiisihotelli Livillä keskiviikkoisin ja torstaisin klo 21.

 

Teksti: Antero Alhonen
Kuvat: Nelonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!