X Factor Suomen kaunotar Cherry, 31, putosi hevosen selästä ja joutui pyörätuoliin: ”Säryt vievät tajun!”

Telkkari | 02.03.2018 20:27

Valokuvaaja kehuu vuolaasti, kun nainen punaisessa fiftarimekossa poseeraa kameralle kuin Marilyn Monroe konsanaan. Taiteilijanimellä Cherry Nancy Tinkerbella esiintyvä 31-vuotias kaunotar on hurmannut suomalaiset myös X Factor -ohjelmassa stemmalaulutrio Three Decadesin kanssa.

Lue myös: X Factorissa tuomaroiva Suvi Teräsniska: En halua maalata kilpailijoille pilvilinnoja!

Iloisesti hymyilevästä naisesta ei uskoisi, että hänellä on kaksi vaikeaa kipusairautta. Pyörätuolilla liikkuva Cherry putosi hevosensa selästä vuonna 2013.

– Olin tehnyt kolmea työtä ja säästänyt hirveän määrän rahaa, että saisin oman hevosen. Se ehti olla minulla pari kuukautta, kun ratsastaessa hevonen säikähti yhtäkkiä jotain. Repsahdin ratsailta ja jäin roikkumaan oikeasta jalastani satulaan. Sain kuitenkin kivuttua takaisin selkään ja ajattelin, että eihän tässä mitään, Cherry muistelee.

Kun hän laskeutui alas ratsailta, jalat eivät enää kantaneetkaan.

Lue myös: Räppäri Sana söi lupauksensa – nähdään X Factor -ohjelmassa: Koskaan ei pidä sanoa ei koskaan!

Paljon kipupäiviä

Tallilta Cherry käskettiin sairaalaan, mutta sisukas nainen suuntasi kotiin. Siellä hän tuli järjettömän kipeäksi, ja seuraavana päivänä hänet kiidätettiin sairaalaan.

– Meni todella kauan ennen kuin sain minkäänlaista tietoa lääkäreiltä. Esimerkiksi magneettikuvia odotin kolme kuukautta. Se on aika pitkä aika tuollaisessa tilanteessa. Lopulta selvisi, että olin saanut hermovaurioita, jotka aiheuttavat minulle jatkuvia kipuja.

Koko ikänsä ratsastusta harrastanut Cherry omistaa edelleen hevosen, jonka selästä hän putosi. Hänen lajinsa on ollut erityisesti lännenratsastus.
Koko ikänsä ratsastusta harrastanut Cherry omistaa edelleen hevosen, jonka selästä hän putosi. Hänen lajinsa on ollut erityisesti lännenratsastus.

Lue myös: Saara Aallosta X Factor -tuomari: Tämä ei ole pelkästään laulukilpailu!

Säryistä tuli Cherryn seuralainen. Vaikeimpina päivinä hän ei pysty laittamaan painoa jalalleen, vaatteet sattuvat, ja pukeutumiseen tarvitaan avuksi kipugeeliä.

– Kipupäiviä, jolloin en voi tehdä oikeastaan mitään, on paljon. Jos särky käy liian kovaksi, vintti saattaa mennä pimeäksi kuin sormia napsauttamalla.
Kaikesta huolimatta Cherry on päättänyt, että hänen elämästään ei tule mitään nyyhkytarinaa.

Lue lisää Cherryn onnettomuudesta ja siitä toipumisesta torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

Teksti:Juha Nurmi
Kuvat:Pasi Murto ja Minna Annola
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!