Hyppää pääsisältöön
Wallu Valpio Selviytyjät Suomi

Wiidakon Wallu -blogi: Lolalla oli loistava momentum varmistaa jatkoon pääsy, mutta hän mokasi sen!

Wallu Valpio ruotii jälleen Wiidakon Wallu -blogissaan Selviytyjät Suomen tuoreimpia juonenkäänteitä. Uusimmassa blogipäivityksessään Wallu ihmettelee etenkin Lolan toimia juuri ennen putoamistaan.

Sunnuntain jakson lopuksi Lola häädettiin kisasta heimoneuvostossa murskaäänin.

- Lolan puheet taas siitä, että nyt pitäisi saada Kimin ja minun päähän se, kuinka vaarallinen Virpi meille on, oli ajatuksena loistava. Mutta mitä hän sitten teki sen eteen, että tuo teko loppujen lopuksi konkretisoituisi? Ei mitään. Ei sitten niin yhtään mitään.

- Siinä vaiheessa, kun minä, Miska ja Tuuli olimme palkintosaarella nauttimassa olostamme, Lola käytti kaikki voimavaransa vain Virpin ja Kimin haukkumiseen, vaikka nythän niitä peliliikkeitä olisi rauhassa saanut tehdä vaikka kuinka kauan Kimin kanssa! HALOO! Wallu kirjoittaa blogissaan.

Lola Odusoga
Lola putosi sunnuntaina selviytyjistä.

Wallun mukaan Lolalla oli teoreettinen mahdollisuus yltää yllättäen jopa finaaliin saakka, mutta ex-missi mokasi tilaisuutensa.

- Siinähän olisi ollut momentum puhua Kimi ympäri ja uhkailla Virpin ylivoimalla finaalituomariston suhteen. Ja samalla kehottaa puhumaan minun kanssani siitä - ajatuksena vaikka saada itsensä Koknakki-liittoon sisään ja näin varmistaa jatkoon pääsy.

Wallun mukaan myös Tuulilla oli Lolan tavoin mahdollisuus juonitella itseään viime hetkillä takaisin peliin mukaan.

- Siis sekä Lola että Tuuli molemmat puhuivat Virpin vaarallisuudesta vähän niin kuin kaikille, mutta miten eivät sitten saattaneet sitä maaliin? Tai sitten, kun Lola puhui minusta ja Kimistä, niin mikseivät sitten hoitaneet Virpiä ja Miskaa puolelleen? Mahdollisuudet olisivat olleet molemmilla vaikka mihin. Minun ja Kimin pudottaminen tässä vaiheessa kisaa olisi ollut mitä nerokkain teko ja mahdollistanut kenties molempien pääsyn finaaliin.

Lue Wiidakon Wallun blogipäivitys kokonaisuudessaan tästä linkistä!

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Mika Seppänen
Kuvat:
Nelonen Media

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!