Hyppää pääsisältöön
Katso video!
Vilma Bergenheim Selviytyjät Suomi

Wallu Valpiolta jymypaljastus Selviytyjät-jaksosta! Tv-katsojilta salattiin vakava onnettomuus - verinen Vilma Bergenheim jätti koskemattomuuskisan kesken: "Sen takia jouduimme heimoneuvostoon!"

Selviytyjät Suomessa kilpaileva Wallu Valpio paljastaa tuoreessa Wiidakon Wallu -videoblogissaan, että tuoreimman Selviytyjät-jakson koskemattomuuskisassa nähtiin ikävä välikohtaus, joka hyvin pitkälti ratkaisi koskemattomuuskisan voiton.

Wallu paljastaa, että koskemattomuuskilpailun tiimellyksessä Vilma Bergenheim loukkasi itseään pahasti ja joutui keskeyttämään kisan, mutta itse ohjelmassa tapaturmaa tai sen seurauksia ei näytetty.

 - Kesken koskemattomuuskilpailun Vilma putosi laiturilta ja tipahti veteen niin, että hänen leukansa napsahti suoraan laiturin reunaan, Wallu paljastaa videoblogissa.

- Oli hämmentävää, ettei kilpailua lainkaan keskeytetty, vaikka Vilmalta alkoi tulla verta ja tilanne näytti todella vakavalta.

"Häviömme perustui siihen"

Wallu ihmettelee, miksi tapaturmaa ei näytetty tv:ssä, koska toinen joukkue sai Vilman tapaturmasta myös merkittävän edun ja lopulta voitti koskemattomuuden.

- On mielenkiintoista, että sitä ei näytetty ohjelmassa. Sen takia me hävisimme sen koskemattomuuskisan ja jouduimme heimoneuvostoon. Sen onnettomuuden jälkeen Vilma ei pystynyt enää osallistumaan kisaan ja Virpi (Kätkä) oli siellä laiturilla yksin. Häviömme perustui mun mielestä hyvin paljolti siihen.

- Mene ja tiedä, miksi leikkauspöydällä on tällainen ratkaisu tehty, Wallu sanoo.

Lue myös: Joukkuetoverin käytös raivostuttaa Selviytyjät Suomessa – Veronica ja Lotta suunnittelevat riskaabelia peliliikettä!

Wallun mukaan Vilmalle ei kuitenkaan käynyt tapaturmassa kovinkaan vakavasti, vaikka hänen kasvoistaan tulikin verta.

- Kaikki oli ilmeisesti ihan ok, vaikka Vilman leuka oli puoliksi sijoiltaan.

Tuulin toiminta hämmentää

Tuoreimman jakson pahimmaksi kieroilijaksi Wallu nimeää Tuuli Matinsalon, joka punoi juonia yhdessä Lola Odusogan kanssa. Tuulilla oli tähtäimessään saada vanhat liittolaisensa Lotta Näkyvä ja Veronica Verho ulos kisasta.

- Minkä takia hän alkoi haluta tiputtaa niitä hänen kanssaan pitkäaikaisessa liitossa olleita liittolaisia? Tämä jää minulle hämäräksi. Ketä hänelle jää, jos Veronica ja Lotta tiputetaan?

Tuoreessa Wiidakon Wallu -jaksossa Wallu kertoo myös taustat Hannes Hyvösen häätämiselle Buwaya-heimosta.

Lue lisää: Selviytyjät-juonittelussa tiukka lopputulos - kisan voimakkain pelaaja tylysti ulos: "Olen kusettamista vastaan!"

Katso Wiidakon Wallu -videoblogin tuorein jakso alta tai tästä linkistä!

SEURAA WIIDAKON WALLU -BLOGIA TÄSTÄ LINKISTÄ!

 


Teksti:
Mika Seppänen & Wallu Valpio
Kuvat:
Nelonen Media & Eva-Liisa Örupold

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!