Hyppää pääsisältöön
Wallu Valpio

Wallu Valpio lataa Wiidakon Wallu -blogissaan kovaa tekstiä Agila-heimon jäsenistä: "Taisi matikka-aivot nyt sulaa auringossa"

Selviytyjät Suomi -ohjelmasta Seiskan sivuilla bloggaava Wallu Valpio arvostelee Agila-heimon toimintaa tuoreessa blogipäivityksessään.

Valpio ihmettelee Wiidakon Wallu -blogissaan, miten Agilan jäsenet ovat päätyneet täysin sikin sokin liittojensa kanssa.

Lue myös: Wallu Valpiolta jymypaljastus Selviytyjät-jaksosta! Tv-katsojilta salattiin vakava onnettomuus - verinen Vilma Bergenheim jätti koskemattomuuskisan kesken: "Sen takia jouduimme heimoneuvostoon!"

Erityisesti Tuuli Matinsalon toimintaa Wallu kritisoi voimakkaasti. Wallu nimeää Tuulin pahaksi selkäänpuukottajaksi ja takinkääntäjäksi.

- Tuulin keskustelu Lolan kanssa meni hieman ohi minulta. Jos siis ensimmäisenä tiputettiin Olli, ja seuraavana olisi vuorossa Kimi ja sitten Tuuli kääntäisi takkinsa Lottaa ja Veronicaa vastaan, niin miten se tulevaisuudessa parantaisi hänen tilannettaan ja asemaansa? Eli siis silloinhan Tuuli, Marko, Lola omassa liitossaan. Mutta kun joukossa olisi peluri nimeltään Lola, joka vaihtaa liittoa halutessaan nopeammin kuin kerkeät edes sanomaan sanan ”liitto”, Wallu kirjoittaa blogissaan.

- Tuulilla taisi matikka-aivot nyt sulaa auringossa.

Lue lisää: ”Kiero kuin korkkiruuvi” – Sampo Kaulanen ruotii Selviytyjät-suosikkeja: Yksi selkeä voittajakandidaatti!

Tuuli Matinsalo

Lue Wiidakon Wallun tuorein blogipäivitys kokonaisuudessaan tästä linkistä!

Lue myös: Heimot yhdistyvät Selviytyjät Suomessa: yllätyskäänne myllertää heti asetelmia uudessa heimossa - varo juonipaljastuksia!


Teksti:
Mika Seppänen
Kuvat:
Nelonen Media

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!