Hyppää pääsisältöön
Wallu Valpio

Wallu Valpio arvioi Selviytyjät Suomi -kisaajat: "Kim Herold on saanut kaikki naiset vihaamaan itseään, Lola omalla tasollaan"

Mediapersoona ja Selviytyjät Suomi -kisaaja Wallu Valpio ei säästele sanojaan kanssakilpailijoista Wiidakon Wallu -blogissaan

Virpi Kätkää Wallu pitää yhtenä heikoimmista lenkeistä.

Virpi pyrkii pysymään taka-alalla, näkymättömissä ja antaa muiden tapella ja taistella toisiaan vastaan. Sinällään kyllä nerokasta, koska itse kilpailuissa täysin altavastaajana. Joka kilpailussa. On itsekin myöntänyt, ettei tule edes osallistumaan kisoihin täysillä.

Kim Heroldin läsnäolo saarella on Wallun mukaan saanut varsinkin naisväen takajaloilleen.

Huikeaa kuinka saanut kaikki naiset vihaamaan itseään. Lähes kaikki mitä hän tekee, saa naiset näkemään punaista. Hieman jo huvittaa. Tosin aikaisempia jaksoja nyt katsoneena siihen löytyy kyllä syynsäkin. Liittolaisena todella petollinen, kilpailuissa aina huikean hyvä ja saarella osallistuu todella vähän mihinkään yleiseen toimintaan, eli todella ristiriitainen hahmo.

Wallun armottomasta sanan säilästä saavat osansa myös Lola, Tuuli, Veronica, Miska, Lotta sekä Marko.

Lue Wiidakon Wallu -blogi tästä!

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy Käyttäjäksi Tästä linkistä!


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!