Pressikuva Fear of The Walking DEad -sarjan kolmannelta tuotantokaudelta

Walking Deadin spin off -sarja jatkuu: ensimmäinen tiiseri lupaa lisää zombeja!

06.04.2017 09:00

AMC-kanavan menestyssarja Walking Deadistä tehty spin off -sarja Fear of The Walking Dead on edennyt kolmannen tuotantokauden odotteluun.  

HBO ilmoitti tällä viikolla, että hittisarja saadaan katseluun 5. kesäkuuta alkaen. Jaksot tippuvat viikoittain yksi kerrallaan, mutta HC-faneille on kuitenkin luvassa herkkua, kun kaksi ensimmäistä jaksoa tippuvat nähtäville yhdeltä istumalta.

Fear the Walking Deadin toinen tuotantokausi päättyi kutkutteleviin tunnelmiin.

HBO:n tiedotteesta käy ilmi, että kolmanteen kauteen lähdetään Yhdysvaltojen ja Meksikon kuhisevalla ja väkivaltaisella raja-alueella. Perheiden on yritettävä rakentaa uudelleen niin perhesuhteensa kuin yhteiskuntakin heidän paetessaan lähestyvää maailmanloppua.

Madison ja Travis yhdistävät jälleen voimansa, samalla kun Andresin murhannut Alicia yrittää toipua tapahtuneesta. Joukkoaan johtava Nick pelastaa ensitöikseen Lucianan amerikkalaissotilaiden kynsistä, mutta vaikka parivaljakko pelastuukin kuolemalta, Nick ei enää kuvittele olevansa kuolematon.

Toipilaana oleva Strand suunnittelee haalivansa uuden maailman valuuttaa, ja vangittu Ofelia ottaa selvää selviytymiskyvyistään.

Teksti: Mariama BAH
Kuvat: hbo nordic

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!