Telkkari

Virve Rosti ja Sanna Saarijärvi jäivät Masked Singer -koukkuun: Tiedämme kuka on Leijona!

07.05.2020 08:44

Suursuosioon noussut MTV3:n Masked Singer Suomi on edennyt semifinaalivaiheeseen. Lauantai-iltaisin esitettävässä viihdeohjelmassa oli alun perin 12 suomalaista julkkista, nyt jäljellä on enää neljä kilpailijaa.

Viime lauantaina ohjelmasta putosi Kisu-hahmo, jonka naamion takaa paljastui viulisti Linda Lampenius. Ensi lauantain semifinaalissa esiintyvät Ampiainen, Heinäseiväs, Leijona ja Peacock.

Näyttelijä Sanna Saarijärven mielestä on hienoa, että mukana on kilpailijoita, jotka eivät ole laulajia.  – Veikkaan, että Leijona voittaa kisan.
Näyttelijä Sanna Saarijärven mielestä on hienoa, että mukana on kilpailijoita, jotka eivät ole laulajia.  – Veikkaan, että Leijona voittaa kisan.

 

Lue myös: Masked Singer Suomi piristää koronakriisin keskellä – juontaja Ile Uusivuorelle sataa videoita somessa!

Masked Singer Suomi on ollut Maikkarin keväänä seuratuin ohjelma keskimäärin noin miljoonalla katsojallaan joka jakso. Kilpailu päättyy 16. toukokuuta finaaliin, jossa mukana on enää kolme kilpailijaa.

Kilpailun voittaa se, jonka henkilöllisyys paljastuu viimeisenä.

Laulaja Virve Rosti, 61, on katsonut kaikki Masked Singer Suomi -jaksot.  – Ohjelmassa on parasta, kun voi eleiden ja vihjeiden perusteella arvuutella, kuka kunkin hahmon takana on.
Laulaja Virve Rosti, 61, on katsonut kaikki Masked Singer Suomi -jaksot.  – Ohjelmassa on parasta, kun voi eleiden ja vihjeiden perusteella arvuutella, kuka kunkin hahmon takana on.

 

Lue myös: Traaginen Peacock on yksi kiinnostavimmista Masked Singer Suomi -hahmoista - Vihjevideo paljastaa: Esiintyi aikanaan kymmenien tuhansien yleisöille!

Leijona

Upeilla laulusuorituksillaan hurmannut Leijona on kertonut voittaneensa Jussi-patsaan.

Leijona

Virven arvaus: Tästä olen ihan varma, että Leijona on Sami Hedberg. Hänen ruumiinkielensä ja liikkumisensa paljastavat todellisen persoonan. Lisäksi hän kertoi, että on saanut Jussi-patsaan, ja Luokkakokoushan on valittu yleisön suosikiksi Jussi-gaalassa.

Sami Hedberg

Sannan arvaus: Leijona on mielestäni vaikein arvattava. Hän on vetänyt tosi hyvin ja erilaisia vetoja. Jossain vaiheessa mietin Sinuhe Wallinheimoa, mutta en usko, että hän olisi ihan noin kova laulaja. Epäilen, että hän on joku näyttelijä, varsinkin, kun antoi Jussi-vihjeen. Edelleen kaivan koko ajan tiedostoistani, kuka miesnäyttelijä voisi olla. Olen käynyt kaikki läpi. Lähinnä tulee mieleen Sami Hedberg, mutta on hän kyllä todellinen multipersoona, jos noin hienosti laulaa!

Lue lisää Virven ja Sannan veikkauksia torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

 

 

Teksti:Kirsi Pöllänen
Kuvat:Seiskan arkisto ja MTV
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!