Telkkari

Virus pysäytti suosikkisarjan kuvaukset – Kauniit ja rohkeat -tähdet avautuvat Seiskalle koronakaranteenistaan!

19.04.2020 20:01

Kauniit ja rohkeat on viihdyttänyt saippuasarjojen rakastajia jo yli kolmen vuosikymmenen ajan. Koronakriisin takia sarjan kuvaukset on jouduttu keskeyttämään.

Saippuatähdet avautuvat Seiskalle korona-arjestaan.

Ridge Forresteria näyttelevä Thorsten Kaye, 54, löysi välittömästi positiivisia puolia muutoin kamalasta tilanteesta.

– Lapseni käyvät koulua etänä. Tiedän, että elämme kamalaa aikaa, mutta nyt saan viettää kahden ihanan lapseni kanssa enemmän aikaa – en ajatellut sen olevan mahdollista. Olen kiitollinen kaikista ihmeistä tänä aikana, Thorsten iloitsee.

Thorsten Kaye

Thorsten ja hänen vaimonsa Susan Haskell haluavat ottaa eristyksissä elämisestä kaiken hyödyn irti.

– Asumme syrjässä Connecticutissa. Pidämme tulen takassa, meillä on hyvää ruokaa ja viiniä ja lautapelejä. Sivistämme lapsiamme katsomalla klassikkoelokuvia.

Lue myös: Näyttelijäkaunotar Annika Noellen pitkä tie suosikkisarjan tähdeksi: Paiskin pitkään hanttihommia!

Haluan chattailla fanien kanssa!

Darin Brooks

Darin Brooks (Wyatt Fuller), 35, viihtyy eristyksissä vaimonsa Kelly Kruger Brooksin ja heidän puolivuotiaan tyttärensä Everleighin kanssa.

– Pelkään ongelmien jatkuvan oletettua pidempään, koska eristäytymisen tarvetta ei ole otettu vakavasti. Olen ajatellut viestitellä ihailijoideni kanssa Instagramissa pitääkseni heidät kodeissaan.

Lue myös: Kolmiodraama ja työpaikkaromanssi! Kauniit ja rohkeat -pariskunta Darin Brooks ja Kelly Kruger kihlautuivat suosikkisarjan kulisseissa!

Olen huolissani lapsistani!

Rena Sofer

Rena Sofer (Quinn Fuller), 51, pysyttelee kotioloissa, koska hänen mielestään se on ainoa oikea ratkaisu pandemian pysäyttämiseksi. Hän kuitenkin kaipaa 24- ja 14-vuotiaita tyttäriään.

– Olen huolissani heistä. He asuvat Iowassa ja New Yorkissa, enkä voi olla heidän luonaan. Samalla olen huolissani yksinäisistä ihmisistä, jotka tarvitsevat seuraa ja apua. Pelkään myös kulkukoirien ja -kissojen kuolevan nälkään, koska kadut ovat tyhjentyneet ruokaa tarjoavista ihmisistä.

Lue myös: Entinen Bond-tyttö Denise Richards avautuu Seiskalle Kauniit ja rohkeat -roolistaan: ”Ajattelin, että en pysty tähän!”

Näyttelijärakas seurana!

Courtney Hope

Viime vuonna Suomessa vieraillut Courtney Hope (Sally Spectra), 30, elää karanteenissa avopuolisonsa Chad Duellin kanssa. Hän on pitänyt itsensä hyvin kiireisenä, vaikka Kaunareiden kuvaukset jouduttiinkin keskeyttämään.

– Olen maalannut, kuntoillut, tuunannut vaatteitani, siivonnut ja katsonut tv-sarjoja Chadin kanssa.

Lue myös: Oho! Kauniiden ja rohkeiden Sally Spectra keikistelee kuumissa bikinikuvissa - katso!

Salsatunteja netissä!

Jacqueline Maclnnes Wood

Monet ovat opetelleet uusia treeniohjelmia ja taitoja koronaeristysten aikana. Jacqueline Maclnnes Wood (Steffy Forrester), 32, ei ole poikkeus.

– Opettelimme aviomieheni kanssa tanssimaan salsaa. Katsoimme opetusvideoita Youtubesta, ja tämä on niin hauskaa! Olemme myös löytäneet jälleen pelikorttien ja lautapelien ihmeellisen maailman.

Lue myös: Kuvat näyttelijäkaunottaren kotoa! Kauniit ja rohkeat -tähti Karla Mosley nauttii vauva-arjesta: ”Koen äitiyden hyvin voimaannuttavaksi!”

Tytär tuo ruokaa!

John McCook

John McCook (Eric Forrester), 75, ei ole fyysisessä kontaktissa edes tyttärensä kanssa.

– Hän tuo puolisonsa kanssa ruokaa ovellemme muutaman päivän välein. Muuten hekin pysyttelevät kotona. Kulutan aikaani lukemalla, vastaamalla sähköposteihin ja korjailemalla taloani.

Äiti huonossa kunnossa!

Heater Tom

Heather Tom (Katie Logan), 44, pelkää koronaviruksen vaikuttavan äitinsä terveyteen.

– Hän on hoitokodissa. En ole päässyt vierailemaan äidin luona, hänen terveydentilansa on niin huono. Pysyn kotona pitääkseni perheeni terveenä ja turvassa. Ehkä saan viimeisteltyä kesken olevan käsikirjoitukseni eristyksen aikana.

Lue myös: Kuumat, kauniit ja rohkeat! Saippuasarjan tähdet esittelevät uskomattoman upeita vartaloitaan – kuvat!

Hikoilua perheen kanssa!

Don Diamont

Vaimonsa Cindyn ja kolmen poikansa kanssa kotona viihtyvä Don Diamont (Bill Spencer) pitää perheensä aktiivisena eristäytymisestä huolimatta.

– Meillä on kotona oma kuntosali, joten voimme treenata yhdessä. Normaalitilanteessa on töitä, koulua, urheilua... Juoksemme ympäriinsä, ja perheen laatuaika kärsii. Pandemia pysäytti kaiken, ja nyt voimme viettää aikaa yhdessä.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!