Telkkari
Katso videot!

Viivi ja Lance tekevät paluun viettelysten saarelle Temptation Island Suomessa - suhteen vanhat ongelmat kummittelevat edelleen: Ne iskivät taas päin naamaa!

12.09.2020 21:28

Keskiviikkona selvisi, että kuudennelta Temptation Island Suomi -kaudelta tutut Viivi, 22, ja Lance, 22, tekevät paluun viettelysten saarelle. 

Pari päätyi viimeksi viimeisellä iltanuotiolla eroon, mutta kotiin palaamisen jälkeen pari päättyi taas muutaman mutkan kautta takaisin yhteen. Nyt kahden ja puolen yhteisen vuoden jälkeen pariskunta tuntee suhteensa olevan vahvempi kuin koskaan.

Seiska tapasi Viivin ja Lancen ohjelman pressitapahtumassa. Pari kertoo, että ohjelman sinkut olivat olleet todella kiinnostuneita heidän paluusta.

- Sinkut kyselivät heti kuvausten alussa, että miten oltiin käsitelty asiat Viivin kanssa kutoskauden jälkeen. Koitin viedä aiheen sitten tälle kaudelle, ettei lähde liian paljon miettimään sitä vanhaa kautta, kun ollaan kuitenkin uudella kaudella, Lance toteaa. 

- En nyt ehkä vältellyt siitä puhumista mutta en itse ottanut sitä puheeksi.

Viivin mukaan saarella paljastui, että jotkin asiat olivat jääneet käsittelemättä.

- Minäkin pyrin keskittymään tähän kauteen eikä siihen menneeseen. Mutta kyllä sitten ehkä tajusin sen ettei kaikkia asioita oltukaan käsitelty niin hyvin, kun ne iskivät taas päin naamaa.

Viivi ja Lance

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Elina Ketonen, Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Totuus syöpää sairastavan Janita Lukkarisen voinnista paljastuu Seiskan koskettavassa minidokumentissa: ”Kuolen 27-vuotiaana – olen jo niin huonossa kunnossa”

TIS-Iltarovio: Meiju puhuu suunsa puhtaaksi exästään Iirosta - suhde päättyi rajun sekoilun myötä: "Meille tuli isoja riitoja"

BB-Valvomo: Kati menetti yöunensa häätöäänestyksen tuloksen takia – ei voinut uskoa yhtä asiaa: ”Aika järkytys!”

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!