Katso videot!
Mikko Silvennoinen

Viisuselostaja Mikko Silvennoinen paljastaa: Tällaista on Euroviisujen kulisseissa!

10.05.2017 19:45

Euroviisujen suomenkielisestä selostuksesta vastaava Mikko Silvennoinen esittelee videoblogissaan, millaista viisujen kulisseissa on.

Mikko lensi Kiovaan sunnutaina, ja hän halusi päästää YouTube-seuraajansa mahdollisimman lähelle viisuhuumaa.

− Täällä on helppo lähestyä esiintyjiä ja eri maiden delegaatioita. Artistit eivät hengaile vain pukuhuoneissaan. Isoissa konserteissa olleena tiedän, että aina samassa tilaisuudessa esiintyvät artistit eivät välttämättä edes tapaa toisiaan, Mikko kertoi Seiskalle.

Vaikka Mikko suuntasi Kiovaan sunnuntaina, oli hän aloittanut valmistautumisen jo hyvissä ajoin ennen matkaa.

− Kirjoitan kaikista kilpailijoista ja maista perusfaktoja. Viimeistelen selostukseni edellisenä päivänä ennen suoraa lähetystä. Näen kenraaliharjoituksissa postikorttivideot ensimmäistä kertaa, ja joskus niissä on jotain mainitsemisen arvoista.

 

Varasuunnitelma ongelmien varalle

Tänä vuonna viisulähetykset on tekstitetty kappaleiden lisäksi juontojen osalta.

− Tekstitysten aikana menemme käsikirjoituksen mukaan. Minulla on valmiina erilaisia spiikkejä mahdollisten teknisten ongelmien varalle. Jos tapahtuu jotain yllättävää, niin kerron erilaisia faktoja kilpailusta; kuinka suuri lava on, kuinka monta rekkaa viisut vaativat ja muuta sellaista. Eli jos tulevissa lähetyksissä puhun jotain tuollaista, niin silloin on tapahtunut jotain odottamatonta.

 

Teksti: Antero Alhonen
Kuvat: Pasi Murto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!