Telkkari
Katso videot!

Vieläkö muistat nämä kuluneen Big Brother -kauden suurimmat kohut? Seksiä, kännisekoiluja ja romanssi!

11.11.2019 19:33

Kulunut Big Brother -kausi huipentui eilen sunnuntaina Kristianin voittoon. Seiska kokosi kuluneen kauden suurimmat käänteet ja kohut yhdelle videolle.

Lue myös: BB-Valvomo: Big Brotherin voittanut Kristian on vapaaehtoisesti koditon: myös tyttöystävä luopui yhteisestä kodista – Niko Saariselta hämmentynyt reaktio!

Seksiä talossa

Ensimmäinen ja yksi suurimmista kohuista oli Jukan ja Eeva-Leenan seksisuhde. Pariskunnan mukaan kyseessä ei ollut suinkaan romantiikka, vaan puhtaasti fyysiseen vetovoimaan perustuva suhde. 

Pari uhmasi BB-talon sääntöjä linnoittautumalla olohuoneeseen, jotta he voisivat harrastaa seksiä rauhassa. Lopulta Big Brother kuitenkin kielsi olohuoneessa nukkumisen, ja käski parin siirtyä makuuhuoneeseen muiden asukkaiden tavoin. 

Lue myös: Big Brother Suomi: Anu pudotti ihastuneelle Helmerille todellisen uutispommin - sutinaa siviilissä tuttavamiehen kanssa: Sovimme, että hän tulee finaalilähetykseen!

Jukan lapsuus 

Jukan kohut eivät rajoittuneet vain seksin harrastamiseen, sillä huomiota herätti miehen avautuminen haastavasta lapsuudesta. 

Lue myös: Big Brother Suomi jatkuu ilman Jukkaa - tapasi heti Eeviksen, ilta jatkui hotellilla!

Teini-ikäisenä omilleen veljensä kanssa jäänyt Jukka on ehtinyt rellestämään, ja ollut vähällä päätyä väärille teille. Sosiaaliviranomaisetkin ovat tulleet miehelle tutuksi.

Tarinan itkukohtaus

Kauden ensimmäisenä iltana nähtiin yllättävä reaktio, kun Tarina pillahti itkuun jäätyään ilman sänkyä. Vahva reaktio herätti kummastusta niin muissa asukkaissa, kuin myös kotikatsomoissa.

Lue myös:  

Villen letkautukset

Evankelista-Ville ei jättänyt ketään kylmäksi. Miehen uskonnollinen agenda tuli varmasti selkeäksi viikkojen aikana. Myös hänen letkautuksensa jäivät elämään.

-Sama asia kun heiluttaisin helikopteria, totesin hän muun muassa twerkkauksesta.

Lue myös: Twerkki-Milla lähti Big Brotheriin sinkkuna - häätö ja parisuhde yhdessä yössä: "Rakennamme elämän ulkomaille"

Helmerin ja Anun romanssi

Jukan ja Eeviksen heilastelu ei jäänyt talon ainoaksi romanssinpoikaseksi. Myös Helmeri ja Anu viihtyivät läheisesti ison osan ajasta, vaikka kaksikko ei päätynytkään harrastamaan seksiä. Polttava kysymys on, miten kaksikon suhteelle käy ulkomaailmassa nyt, kun Big Brother on päättynyt.

Lue myös: Suhde syvenee?! Anu ja Helmeri suunnittelevat tapaamista Big Brotherin jälkeen: "Ootan sitä, et päästään syömään hyvät pihvit"

 

Teksti:Emmi Ikonen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

X Factor -kilpailijaa pilkattiin vuosien ajan – väittää tuottajien tuhonneen hänet: Minut hajotettiin tahallaan!

Romugrilli: ”V**tuilin sille naiselle ihan h**vetisti!” - romutransu Markus Kuotesaho kertoo mielipiteensä viranomaisista!

Kuninkaan valtakunta: Aki Samuli kritisoi musiikkibisnestä – suomalaisille supertähdille kylmää kyytiä!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!