Telkkari

Vessaseksiä?! BB-Jukan ja Eeviksen seksihalut eivät katso aikaa tai paikkaa - lukittautuivat kylppäriin! Video!

19.09.2019 10:05

Big Brother -talon rakastavaiset eli Jukka ja Eevis ovat jälleen viime yönä antautuneet himojensa valtaan. Asukkaat sopivat jo muutama päivä sitten, ettei kylpyhuoneessa tai vessassa harrastettaisi seksiä, mutta toisin kävi. 

Kyyhkyläiset vetäytyivät iltayhdeksän jälkeen vessakoppiin muhinoimaan, mutta intiimi hetki jäi lyhyeksi. Paikalle porhalsivat Mira ja Kristian, jotka hetken kuuntelivat kaksikon ähinää ja puhinaa. 

- Kuka siellä? Kristian huutelee vessaan.

- Olen täällä p*skalla, Jukka vastaa valehdellen. 

Mira ja Kristian päättivät ottaa tilanteesta ilon irit. He avasivat kylpyhuoneen oven, jotta Jukka ja Eeva-Leena luulivat heidän poistuneen. Todellisuudessa Mira ja Kristian jäivät kuuntelemaan kaksikon touhuja. 

TAUSTAA: Eeva-Leena ja Jukka tekivät sen taas: muhinoivat häpeilemättä kaikkien edessä – peitto heilui epäilyttävästi! Kuvat!

- Meniköhän Krisu jo pois? Eeva-Leena kysyy Jukalta.

- En mä tiedä, ehkä tehdään tämä joskus paremmalla ajalla, Jukka toteaa.

Mira poistuu lopulta paikalta Kristian perässä, joka kääntyy kuitenkin vielä kerran takaisin. Hän kuuntelee hetken pariskuntaa, kunnes työntää kainalossa olevan apina-pehmolelun vessan oven alapuolelta.

- Krisu on vieläkin täällä", Jukka tokaisee Kristianin poistuessa nauraen. 

Lue lisää: Huhhuh, mitä seksipaljastuksia BB-talossa – Eeva-Leena harrasti anaaliseksiä ja katsoi samalla piirrettyjä: näin hän selitti tilannetta!

Muhinointia muiden edessä

Jukka ja Eeva-Leena ovat saaneet keskustelupalstoilla jo oman lempinimen. Erityisesti Jodelissa paria kutsutaan yksinkertaisesti Jeevikseksi. 

Pari on jo pidemmän aikaa harrastanut seksiä lähes joka ilta BB-taon olohuoneessa. Nykyään Jeevis joutuu nukkumaan muiden asukkaiden kanssa makuuhuoneessa, jossa seksi on kielletty. Siitä huolimatta pari muhinoi keskiviikkoaamuna kaikkien edessä. 

Pari hautautui muiden valvovien silmien alla peiton alle, joka alkoikin lopulta heilumaan rytmikkäästi...

Katso myös BB-Valvomon kolmas jakso - juontajana vihdoinkin Niko Saarinen! 

 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:nelonen media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!