"Vasikoita!" Niko Ranta-aho ja Janne "Nacci" Tranberg ulvahtavat pettymyksensä entisiin apumiehiin Katiska-dokumentissa: "Vetää sanattomaksi!"

Telkkari | 31.08.2020 14:31

Katiska-dokumentin viimeisessä osassa Niko Ranta-aho kertoo pettyneensä viiden ystävänsä muodostaman apumiesjoukon toimintaan, kun he kertoivat poliiseille kaiken Nikon pyörittämästä huumeliigasta.

- Tuossa on paljon ihmisiä, joille olisi tullut 3–4 vuoden tuomio. Sitten he päättävät kertoa, että "hei oli tällainenkin juttu, ja…" sit ne ottavat itse kahdeksan vuoden tuomion, Niko sanoo.

Lue myös: Niko Ranta-aho selittää Katiska-dokumentissa rikollista toimintaansa - taustalla jääminen isänsä varjoon: ”Saavutukseni on viety pois sillä, että minun isä"

Myös Janne ”Nacci” Tranberg järkyttyi apumiesten toiminnasta.

- Sinä päivänä, kun tämän jutun pöytäkirjat tulivat käteeni ja aloin lukea niitä, en ole koskaan ollut niin järkyttynyt. 90 % tämän jutun kuulustelluista on kansan kielellä vasikoita. He ovat kertoneet kaiken, mitä ovat tienneet ja arvailleet loput vielä. Se vetää minut sanattomaksi. Miksi semmoiset ihmiset rupeavat tekemään ylipäätänsä mitään rikollista, jos ei pää kestä olla siellä putkassa, Janne lataa.

Katiska-dokumentti Ruutu+-palvelussa.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Nelonen Media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!