fbq
Telkkari
18.04.2017 16:35
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Seiskan toimitus
Temptation Island -ohjelman parit
Varo sokkipaljastusta: tämä pari jättää Temptation Islandin kesken kaiken! "Olen tosi pahoillani"
Telkkari
18.04.2017 16:35
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Seiskan toimitus

Huomenna keskiviikkona (19.4.) nähtävässä Temptation Islandin kolmannen tuotantokauden jaksossa nähdään todellinen sokkikäänne, sillä pariskunta Emmi ja Jesse jättävät leikin kesken. Jakso alkaa Emmin ja juontaja Sami Kurosen välisellä kahdenkeskisellä keskustelulla, jossa Emmi kertoo olevansa lopussa. 

– Mä vain paloin täällä lopullisesti loppuun. Tiesin, että se oli riski tulla tänne, koska ennen tänne tuloa olin jo aika uupunut. Ne pienet jutut, mitkä minua siviilissä painoivat ovat täällä kasvaneet lumipallon lailla. On paljon sellaisia asioita, jotka on vain lakaistu maton alle, Emmi sanoo Kuroselle.

Emmi ja Jesse

– Olen kaunistellut asioita Jesselle, Emmi vastaa juontaja Kurosen kysyessä, tietääkö Jesse koko totuutta.

– Tämä on niin vakava paikka, että sun ja Jessen matka Temptation Islandilla päättyy tähän. Olen tosi pahoillani. Sä saat nyt kertoa ikävät uutiset Jesselle, joka ei tiedä tästä mitään, Kuronen toteaa.

Emmin loppuun palaminen ei liity pelkästään pariskunnan saarella kokemiin houkutuksiin, vaikka niitäkin on ollut.

Emmin ja Jessen poistuttua Temptation Island Suomeen jää vain kolme pariskuntaa; Juuso ja Vilma, Jonne ja Sonja sekä Joonas ja Pauliina.

Nähtäväksi jää, liittyykö ohjelmaan vielä tässä vaiheessa uusi varattu pariskunta vai jatkuuko ohjelma loppuun saakka kolmella pariskunnalla. Viime vuoden Temptation Island Suomessa Lauri ja Noora lähetettiin kotiin kesken kuvausten, kun ilmeni, että he olivat eronneet jo ennen ohjelman alkua. Heidän tilalleen ohjelmaan tulivat varalla olleet Kalle ja Nana, jotka erosivat ohjelman päätteeksi.

TAUSTAA: HUHHUH, TEMPTATION ISLANDISSA LUVASSA SOKEERAAVA KÄÄNNE: ”HÄNELLÄ ON SULLE TÄRKEÄÄ JA VAKAVAA ASIAA!”
 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »