Telkkari

Varo juonipaljastuksia! Emmerdalen kevään jaksoissa hirvittäviä juonenkäänteitä – yksi hahmo kylvää kuolemaa!

30.12.2018 16:01

Charity avautuu Vanessalle kivuliaista tapahtumista menneisyydessään. Hänen ollessaan 14-vuotias poliisi Mark Bails raiskasi ja pahoinpiteli hänet toistuvasti. Poliisi jopa paritti häntä muille miehille. Charity tuli raskaaksi, mutta poikalapsi syntyi elottomana. Charity luuli tämän kuolevan ja pakeni sairaalasta.

Nyt Charity haluaa selvittää menneisyyden haamut ja saada Bailsin tilille teoistaan. Hän alkaa selvittää, miten todistaisi saaneensa Bailsin lapsen. Samalla paljastuu, että poika selvisikin synnytyksestä elossa, päätyi adoptoiduksi ja on nimeltään Ryan.

Charity ryhtyy etsimään Ryania, ja hänelle valkenee, että pojan adoptoi kätilö Irene Stocks, joka auttoi lapsen maailmaan. Irene ei ole kuitenkaan halukas kertomaan totuutta.

Lue myös: Emmerdale-tähtien villit vesileikit!

Tracy jättää Davidin!

Tracy jättää Davidin.

Davidin on mahdotonta hyväksyä Tracyn menneisyyttä prostituoituna. Tracy loukkaantuu hänen epäkunnioittavasta käytöksestään niin syvästi, et-teivät Davidin sovintoyritykset enää tehoa. Kun soppaan lisätään syrjähyppy Leylan kanssa, suhde ajautuu umpikujaan.

Tracy kääntää menneisyytensä hyvän tekemiseen ja lähtee mukaan hankkeeseen, joka yrittää kitkeä seksikauppaa alueelta. Hän tekee yhteistyötä komisario Bailsin kanssa tietämättä, että tämän kaapit ovat täynnä luurankoja asian suhteen. Charity ja Vanessa pelkäävät Tracyn ihastuneen Bailsiin ja paljastavat hänelle, mikä tämä on miehiään.

Lue myös: Emmerdale-kaunotar vs. brittimalli - kumpaa Diorin trendikäs haalari pukee paremmin?

Lachlan kylvää kuolemaa!

Lachlan kylvää kuolemaa.

Lachlan elää jatkuvassa pelossa, että Rebeccan muisti palautuu ja hän tajuaa, mitä auto-onnettomuudessa todella tapahtui. Hän väittää Rebeccalle, että kolari oli Rebeccan syytä. Epätoivoinen Rebecca avautuu syyllisyydestään Gerrylle, joka alkaa epäillä kertomusta. Hän kovistelee Lachlania tapahtuneesta. Lachlan myöntää aiheuttaneensa turman. Sen jälkeen hän päättää, että Gerrystä olisi syytä päästä eroon ja aiheuttaa onnettomuuden. Hän saa koko jutun näyttämään tapaturmalta, josta Doug saa syyt niskoilleen.

Lue myös: Emmerdale-tähti menehtyi syöpään

Chas on pieniin päin!

Chas on pieniin päin.

Chas saa yllätyksekseen tietää olevansa raskaana. Paddy haluaisi pitää lapsen, mutta Chas ei. Paddy päättää kuitenkin tyytyä siihen ja tukea kumppaniaan joka tapauksessa. Chas on ensin aikeissa tehdä abortin mutta tulee lopulta toisiin ajatuksiin.

Onnellinen odotus saa pelottavan käänteen, kun ultraäänitutkimuksessa havaitaan, ettei tyttövauvalla ole kaikki kunnossa. Hänellä todetaan sairaus, jonka johdosta munuaiset eivät kehity normaalisti. Ennuste on hyvin huono, mutta Chas salaa asian Paddylta.

Lue myös: Emmerdale-tähdelle kaksoset: "Chastity Dinglelle" perheenlisäystä keväällä!

Robert ja Aaron palaavat yhteen!

Robert ja Aaron palaavat yhteen.

Robert ja Aaron palaavat vihdoin yhteen, vaikka Robertilla on omat pelkonsa suhteen jatkosta. Hän epäilee, ettei kestäisi enää sydämensä särkymistä. Robertia myös huolestuttaa, ettei Aaron hyväksy Sebiä, sillä lapsi muistuttaa aina Robertin uskottomuudesta.

Kaikki menee kuitenkin hyvin, ja miehet jakavat Sebin hoidon yhdessä Rebeccan kanssa. Rebeccan muistiongelmat aiheuttavat huolta, sillä hän saattaa Sebin vaaraan. Lopulta Rebecca haluaa toimia poikansa edun mukaisesti ja luovuttaa huoltajuuden kokonaan Robertille.

Robert ja Aaron alkavat suunnitella uusia häitä, mutta onni joutuu jälleen koetukselle, kun henkilö Aaronin menneisyydestä palaa kummittelemaan.

Lue myös: Tunnistatko uuden Emmerdale-hahmon esittäjän? Tuttu kulttisarjasta!

Brendan ja Bobin liitto on virhe!

Brendan ja Bobin liitto on virhe.

Bob ja Laurel yrittävät vastustaa tunteitaan toisiaan kohtaan vaihtelevalla menestyksellä. Brenda aavistelee jotakin ja painostaa Bobin päättämään hääpäivän. Hän kuitenkin sattuu näkemään, kun Laurel ja Bob suutelevat.

Kostoksi hän varastaa Laurelin luottokortin ja tekee sillä niin suuren määrän ostoksia, että Laurel joutuu taloudellisiin vaikeuksiin. Petos valkenee Laurelille, mutta hän ei paljasta Brendaa poliisille. Hän tunnustaa hairahduksen Brendalle ja vannoo, ettei se tule toistumaan. Bob ja Brenda vihitään, mutta Brenda tulee toisiin ajatuksiin kesken hääjuhlien. Bob ryntää välittömästi Laurelin syliin.

Liv joutuu vankilaan!

Liv joutuu vankilaan.

Gabby varastaa Vanessan laukusta ketamiinia. Hän ja Liv haluavat kostaa Dazille pahat puheet, ja Liv panee salaa lääkettä tämän juomaan. Pahaksi onneksi juoman juo vahingossa Lisa, jolle ketamiini aiheuttaa sydänkohtauksen. Tytöt eivät uskalla ensin kertoa totuutta kenellekään, mutta lopulta Gabby tunnustaa. Hänet pidätetään, ja myös Liv ottaa vastuun teosta ja kertoo Lisalle tapahtuneesta.

Liv saa syytteen ja joutuu telkien taakse, mutta perhe syyttää Lisaa tytön elämän pilaamisesta. Livin elämä alkaakin luisua, mitä hän lievittää alkoholilla.

Lue myös: Emmerdale-tähti on kuollut

Ross ampuu Debbietä!

Ross ampuu Debbietä.

Kasvonsa Debbien masinoimassa happoiskussa vaurioittanut Ross saa tietää, että hänen kasvoihinsa jää pysyvät jäljet. Hän on masentunut, ei halua poistua kotoa ja kehittää riippuvuuden kipulääkkeisiin. Ross on yhä ihastunut Debbieen ja yrittää lähestyä tätä. Debbie ei kuitenkaan lämpene, koska heilastelee Joen kanssa. Sekös Rossia risoo, sillä hän uskoo, että happoiskun järjesti Joe.

Ross kovistelee Joeta aseella, mutta se laukeaa ja osuu vahingossa Debbieen. Haavoittunut nainen taistelee hengestään sairaalassa. Kun Debbie viimein toipuu, hän tunnustaa Rossille koko sotkun olleen hänen vikansa.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Anuliina Liukkonen
Kuvat:MTV ja ITV
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!