Katso kuvat!

Varatut naiset tekevät viimeiset treffivalinnat Temptation Island Suomessa - nämä sinkkumiehet lähtevät viettelemään naisia unelmatreffeille!

Telkkari | 24.11.2020 21:35

Temptation Island Suomen keskiviikkona ilmestyvässä jaksossa varatut naiset tekevät treffivalinnat 24 tuntia kestäville unelmatreffeille. 

Varo juonipaljastuksia, äläkä lue pidemmälle, jos et halua tietää enempää!


Jenna on ensimmäisenä vuorossa, ja hän valitsee seuralaisekseen Jessen. Jesse ja Jenna ovat jo pitkään flirttailleet varsinkin bileiden aikana. Ohjelman loppusuoralla kaksikko yllätettiin kesken fetissileikkien makuuhuoneessa, joka yllätti Jennan kumppanin Juuson täysin viime iltanuotiolla. 

Lue myös: Makuuhuoneesta paljastuu yllätys Temptation Island Suomessa: varattu Jenna ja sinkku-Jesse jäävät kiinni kiihkeistä fetissileikeistä - "Mitä täällä tapahtuu?!" Katso kuvat!

- Eiköhän se ole kaikille selvää. Tule Jesse tänne, Jenna ilmoittaa. 

- Saa nähdä, mitä nämä 24 tuntia tuovat tullessaan. Meininki varmasti tulee olemaan olemaan vauhdikasta ja hauskaa, Jesse tuumaa. 

Lue myös: Juuso näkee TIS-iltanuotiolla Jenna-rakkaansa fetissileikit sinkku-Jessen kanssa - yksi lause särähtää karusti korvaan: "Olihan siinä ihastumista"

TIS

Veikka vai Pyry?

Amalialla on ollut vaikeuksia valita vain yksi sinkkumiehistä seuralaisekseen. 

- Haluaisiko Veikka lähteä? Amalia kysyy lopulta. 

- Viimeiseen asti jouduttiin jännittämään, että kuka lähtee Amalian kanssa. Vähän oltiin spekuloitu, että onko Pyry vai Veikka. Ja mietittiin jopa kolmestaan viimeisen illan aikana, että kuka nyt sitten lähtee. Ei ollut helppo valinta Amalialle mutta mukavaa, että mä pääsen, Veikka kertoo.  

Lue myös: Jännittävä käänne Temptation Islandin unelmatreffivalinnoissa - Sami Kuronen näpäyttää vauhtiin päässyttä jäykkis-Aarnea: "Kolmen kimppaa ei pääse harrastamaan!"

Pyry avaa ajatuksiaan Amalian valinnasta. Pyry oli myös viihtynyt Amalian seurassa saarella. 

- En tiedä, oliko Veikka turvallisempi valinta kuin minä. Onhan Veikkakin hänen kanssaan paljon jutellut. Joo, kyllä minä olen ehkä enemmän ja aikaisemmin jutellut Amalian kanssa, mutta ei se määrä, vaan se laatu. 

Amalia kertoo valinnan olleen hänelle vaikea. 

- Jos olisin saanut, niin olisin ottanut ton meidän "Bermudan kolmion", mutta kun se on mahdotonta, niin mun piti lähes arvalla vain ottaa toinen. 

Lue myös: Bilevaihteen löytänyt jäykkis-Aarne aiheuttaa kolmiodraaman Temptation Islandissa: sinkkukaunottaret taistelevat huomiosta - Amalia-rakas hämmentyy: "Tuli niin paha mieli"

TIS

"Läheisyyttä puolin ja toisin"

Lopuksi koittaa Jonnan vuoro tehdä valinta. 

- Ajattelin viedä Tinon, jos sä vaan haluat lähteä, Jonna kysyy varovaisesti.

- Mun mielestä on hyvä, että olen täällä. Jonna pystyy puhumaan mulle. On myös läheisyyttä puolin ja toisin, mutta muuten mennään ihan kaveripohjalla, Tino kertoo. 

Jonna kertoo valinneensa Tinon, koska viime treffit eivät menneet suunnitelmien mukaan. Kaksikko ei päässytkään silloin treffeille, vaan treffeille sinkkumiehet kohtasivat varattujen naisten poikaystävät, kun saarella vaihdettiin resortteja. 

- Viimeksi kun valitsin Tinon, niin hän joutui kohtaamaan Jussin! Jonna muistelee. 

Lue myös: Temptation Islandissa kohauttava käänne! Sinkkukaunottaret ja varatut naiset kohtaavat toisensa: Jonnan ja Inkun välit ovat jäätävät - "Juokse ihan v**un kauas!"

Jonna on toistuvasti ilmaissut huolensa viimeisestä iltanuotiosta.

- Toivottavasti mä en itke koko iltaa ja olisin ihan ahdistunut, Jonna toivoo.

Lue myös: "Kiima tuoksuu jo Helsingissä saakka" - TIS-Jonnan itkuinen käytös muuttuu dramaattisesti iltanuotiovideon jälkeen, kumppanin touhuista suorat sanat: "Jussi ei sen takia n*ssi!"

TIS

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Nelonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!