fbq
Telkkari
10.10.2018 19:01
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: nelonen & mtv
tisuomi
Väisty Love Island, Temptation Island Suomi tulee jälleen - sinkkuna ja seurustelevana mukana ollut kaunotar paljastaa: ”Oon saanut kunnian olla mukana uuden kauden castingissä”
Telkkari
10.10.2018 19:01
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: nelonen & mtv

Sub-kanavalla pyörivän Love Island Suomi -deittipelin odotettiin mullistavan koko suomalainen tosi-tv-sarjakulttuuri, mutta toisin kävi. 

Lue lisää: Love Island Suomelle hurjan kylmää kyytiä – armotonta kritiikkiä somessa: ”Onkohan tällä katsojia enää ensi viikolla?!”

Love Island Suomi-katsojat ovat kaivanneet esimerkiksi Temptation Island Suomi -sarjaa, jossa nähtiin viime kaudella yhden jakson aikana enemmän draamaa ja hätkähdyttäviä hetkiä kuin Love Island Suomessa koko kuluneen kauden aikana. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tiiättekö, oon niin onnellinen, että asiat on mennyt niikuin ne on. Uskon itse siihen, että kaikella on tarkoitus eikä mitään tapahdu sattumalta. Oon ikuisesti kiitollinen @tisuomi lle siitä, että mut on aikanaan valittu mukaan kakkoskaudelle sinkuks.🙏🏻 Elin sillon villiä sinkkuaikaa ja kuvittelin olevani ikisinkkuna aina, koska parisuhteet ei vaan ollut mua varten, vaikka todellisuudessa en vain ollut löytänyt ketään sellaista, jonka kanssa se ei ois tuntunut vangitsemiselta.🔒 . Tasan kolme vuotta sitten lähdin kulkemaan mun omaa muutosmatkaan ja matkalle omaan itseeni. Vielä Temppikseen lähtiessä olin vahvasta ulkokuoresta huolimatta hauras ja todella huonon itsetunnon omaava tyttö, enkä kunnolla tiennyt mitä elämältäni haluan. Ohjelmassa mukana olo, oli mulle yks isoja asioita omaan henkiseen kasvuun, niiltä ajoilta kaikki aikalailla starttas.👇🏻 . Eikä sekään ollut sattumaa, että heti kuvauksien perään tavattiin Danin kanssa, olin parin muun Temppistyypin matkassa menossa Porvooseen kotibileisiin. Sieltä meidän matka alkoi ystävyydestä ja en usko, että oisin ikinä tavannut tätä ihanaa tyyppiä @biledanilol saatika mennyt Porvooseen juhlimaan (ens edes tota ennen tiennyt missä Porvoo on)🙈. Sillä on ollut tarkoitus, että me on tavattu oltuamme molemmat mukana Temppareissa.💗 . No vuosi sitten tuntu oikeelta sulkea ympyrä molempien osalta menemällä mukaan pariskuntana ja vaikka sekin reissu oli raskaampi kuin oltiin etukäteen voitu kuvitella (perustaen kaikki ennakko-olettamukset sinkkukokemuksen mukaisesti), ei meitä oo kaduttanut pätkääkään sinne lähtö. Meidän vahva suhde kuitenkin kesti sen ja niin kestää muuten kaiken muunkin tulevaisuudessa. Opittiin reissusta jälleen sekä itsestämme että toisistamme paljon uutta ja meidän side vahvistui entisestään.👫💍 . Instagramin tekstikenttä ei riitä kaikkeen, mitä haluan sanoa, joten jatkuu swaippaamalla kuvaa😂👉🏻

Henkilön Roosa Eveliina Uosukainen (@roosaeveliinaa) jakama julkaisu

TAUSTAA: Jättispoileri! Huhhuh, näin etenee Temptation Island Suomen kuumottavin iltanuotio – pettäjä-Elias valehtelee silmät päästään: ”Mä näin sen videon - ja kuulin, kun te panitte!” 

Toivottavasti sama meno jatkuu myös ensi vuonna, sillä Temptation Island Suomi -konkari Eveliina Uosukainen paljastaa sosiaalisessa mediassa, että TISuomen viidennen tuotantokauden roolitus on jo hyvässä vaiheessa. Eveliina osallistui TISuomeen ensimmäisen kerran sinkkuna ja viime kaudella hänet nähtiin saarella kilattunsa Daniel "Bile-Dani" Lehtosen kanssa. 

- Nyt oon saanut kunnian olla mukana uuden vitoskauden roolituksessa haastattelemassa uusia hakijoita. On ollut ihana muistella tätä koko kolmivuotista aikaa taaksepäin aina sinkun roolista pariskunnan rooliin. Sekä sitä omaa kasvumatkaa. On ollut todella mageeta, kun voin jo sieluni silmin nähdä, kuinka nää meidän upeet tyypit tulee oppimaan itsestään niin reissussa kuin sen jälkeen, saamaan ikimuistoisia kokemuksia.

- Homma alkaa olla jo aikalailla paketissa, mutta jos sä parisuhteessa oleva koet vielä haluavasi mukaan testaamaan parisuhdettasi niin laita mulle viestiä! 

Temptation Island Suomi on perinteisesti kuvattu marras-joulukuussa ja televisiossa aina seuraavana keväänä.
 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »