Katso videot!

Vaikka olisit k***pää mutta hyvännäköinen, niin voit silti painua v*****n!! Ex on the Beach Suomen 18-vuotias Julia lataa suorat sanat - uskallatko katsoa?

Telkkari | 19.02.2020 09:32

Räväkkä realitysarja Ex on the Beach Suomi tekee paluun maaliskuussa, kun kahdeksan kuumaa sinkkua suuntaavat Karibian paratiisisaarelle. Saarelle saapuu myös sinkkujen exiä, yksi kerrallaan, ja jo ensimmäinen tulija tuo mukanaan kuormallisen draamaa, katkeria eromuistoja unohtamatta! Erityisen hämmentävää settiä kuullaan Julialta, jonka sanallisen arkun anti taatusti mykistää pahaa-aavistamattomat. Katso Julian haastattelu klikkaamalla tästä! 

Kaikki videohaastattelut Seiskan YouTube -kanavalla! Katso tästä!

Julia 

Julia
Ohjelman nuorin sinkku Julia, 18, on kotoisin Akaasta. Hän opiskelee turvallisuusalaa, ja tämä rantaloma on hänelle ensimmäinen. Juliaa kuvaillaan yleensä temperamenttiseksi ja yllytyshulluksi, ja Julian omasta mielestä häneltä ehkä puuttuu itsesuojeluvaisto. Tällä bile-sinkulla on monta hullua tarinaa kerrottavana!

Iita

Iita

Iita, 20, on kotoisin Espoosta. Hän nauttii draamasta, muta ei kuitenkaan pidä ylimielisistä ja suursuista ihmisistä, vaikka hän itsekin on sellainen. Iita etsii kumppania joka on ”vähän ADHD niin kuin minä”, ja ulkonäön puolesta tumma ja tulinen. 

Jasmin

Jasmin

Vantaalainen Jasmin, 25, on seikkailunhaluinen opiskelija, joka pitää huolen itsestään. Eniten Jasminia jännitti ohjelmassa exien saapuminen, ja se miten hän reagoi omien exiensä saapumiseen.

Tilda

Tilda

Ex on the Beachin oma “Ulla Taalasmaa”, eli Tilda, 21, Helsingistä lähti mukaan ohjelmaan kokemaan mahtavia bileitä ja tapaamaan kauniita miehiä ja naisia. Tildalla on tapana laittaa kaiken peliin ihastuessaan, mutta ei jää turhaan odottelemaan miestä suhteessa jos miehen käytös ei miellytä.

Kasper

Kasper

Helsinkiläinen Kasper, 22, on varastoalalla töissä ja harrastaa kuntosalia sekä laskettelua. Tämä sinkku etsii uutta tyttöystävää ja uusia kokemuksia saarelta!

Henrik

Henrik

Henrik, 30, on kotoisin Porista ja rakennusalalla töissä. Henrik kertoo olevansa avoin ihminen, joka viihtyy suhteessa. Sinkkuna hän on ehtinyt olla vain muutaman kuukauden ajan, ja hän etsii nyt elämänsä rakkautta. 

Niko

Niko

Vantaalta kotoisin oleva Niko, 22, on kuntosali-yrittäjä ja urheiluhieroja. Hän on omasta mielestään parisuhde-ihminen, vaikka muut kuvailevat häntä useasti pelimieheksi. Niko haki mukaan ohjelmaan saadakseen kokea oikeaa reality-elämää!

Nori

Nori

Nori, 23, on kotoisin Helsingistä ja työskentelee autokauppiaana. Hänelle huumorintaju on tärkeää, eikä hän välitä ihmisistä joilla menee vitsailu tunteisiin. Nori etsii kumppania joka pystyy olemaan avoin, ja ulkonäkö on hänelle myös tärkeää. 
 

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Vuokra- ja ruokarahat tiukassa! Marianne Kiukkonen elämästään yh-äitinä: Kadun, etten ollut enemmän läsnä poikani elämässä

Katso video!

Syövän selättänyt Hunks-komistus Jani Kokki miettii elämänmuutosta – ”Kaikki päivät ovat aika samanlaisia”

Katso video!

Huutokauppakeisarin suosikkimyyjä Mersu-Matti: ”Aki Palsanmäki himoitsee aarteitani” – katso video huikeasta kokoelmasta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!