Vähiten ääniä saanut Olli-Pekka häädettiin Big Brother -talosta muilta asukkailta salaa!

Telkkari | 29.11.2020 16:15

Eilen lauantai-iltana Big Brotherin finaaliviisikko karsiutui finaalinelikoksi, kun Olli-Pekka häädettiin muilta asukkailta salaa päiväkirjahuoneen kautta.

Olli-Pekka sai tietää häätöuutiset päiväkirjahuoneessa, jossa Isoveli kertoi miehelle hänen saaneen sillä hetkellä vähiten katsojaääniä.

- Big Brother on jännä paikka ja nyt kun ollaan siinä vaiheessa, että talossa on viisi, niin meidän pitää mennä eteenpäin. Katsojat ovat saaneet äänestää finaaliviikon ajan Big Brother -voittajaa ja tilanne on se, että sinä olet saanut tällä hetkellä vähiten katsojaääniä ja sut häädetään välittömästi Big Brother -talosta, Isoveli ilmoitti.

- Nonniin! Voi vitsi, mikä twisti, Olli-Pekka kommentoi häkeltyneenä.

Lue myös: Transsukupuolinen Big Brother -tähti Ella Toivainen kipeästä ratkaisustaan: Jouduin hylkäämään rakkaan harrastukseni

BB

Salainen häätö

Muille asukkaille Olli-Pekan lähtö talosta selvisi vasta, kun olohuoneen televisiosta pärähti näkyville häädetyn hyvästit muille asukkaille suoraan Big Brother Suomi -studiosta. 

- Mitä? Mitä? Asukkaat ihmettelivät.

Olli-Pekka lausui entisille asuintovereilleen hyvästinsä tavaramerkikseen muodostuneiden isä-vitsien siivittämänä. 

- Arttu, minulla on sinulle yksi toive: laita Täyspaskan paita päälle. Minä sain vähiten ääniä, minä tipuin tänään. Koittakaa nauttia! Olli-Pekka jutteli muille. 

Lue myös: Ennakkosuosikista yllätysinhokiksi: Marko häädettiin Big Brother -talosta – jopa juontaja Elina Kottonen hämmentyi!

BB

Asukkaat järkyttyivät

Taloon jäänyt nelikko ei ollut uskoa silmiään, ja häädetyn jäähyväiset otettiin vastaan epäuskoisissa tunnelmissa Olli-Pekalle vilkutellen. 

- Tuu takas! Kristiina huusi.

- Mitä vittua! Arttu parahti.

 Tällaista lähtöä ei kukaan asukkaista osannut odottaa. 

- Yllätettiinhän meidän sittenkin, Paula totesi. 

- No nyt on setit, Joel komppasi. 

Lue myös: Tunteet kuumenivat BB-talossa: Vilin pöyhkeä käytös suututti asukkaat täysin - “Isoin pelle, minkä olen ikinä nähnyt”

BB

Voittaja selviää tänään

Finaaliviikolla katsojat äänestävät sitä asukasta, jonka toivovat voittavan Big Brother Suomi -kauden ja 31 500 euron voittopotin. Perjantaina talosta häädettiin sillä hetkellä vähiten ääniä saanut asukas, eli Julia.

Lue myös: Big Brother -asukkaat järkyttyivät: Julia häädettiin BB-talosta!

Voittopotista kamppailevat enää Arttu, Joel, Paula ja Kristiina. Big Brother Suomi -kauden voittaja selviää tämän illan finaalilähetyksessä. 

Big Brother Suomen finaalilähetys alkaa sunnuntaina kello 21.00 Nelosella.

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Nelonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!